Aseella uhanneet miehet ryöstivät Kim Kardashianin miljoonien arvoiset korut – dramaattiset valokuvat tapahtumien jälkeen

Tosi-tv-tähti Kim Kardashiania kohdanneesta aseellisesta ryöstöstä Pariisissa on tullut ilmi uutta tietoa.

3.10.2016 8:56

Kim Kardashianiin kohdistuneesta aseellisesta uhkaavasta tilanteesta Pariisissa on julkaistu uutta tietoa. Reuters uutisoi , että uhkaavassa tilanteessa viisi aseilla varustautunutta miestä ryösti Kardashianin miljoonien dollarien arvoiset korut. CNN:n mukaan asemiehiä oli kaksi.

Reality-tähti Kim Kardashiania uhattiin aseella tämän hotellihuoneessa Pariisissa, uutisoivat amerikkalaismediat.

– Kaksi poliisiasuihin naamioitunutta miestä uhkasi Kim Kardashian Westiä aseella hotellihuoneen sisällä tänä iltana (sunnuntaina). Hän on pahasti järkyttynyt, mutta fyysisesti kunnossa, Kardashianin tiedottaja Ina Treciokas kertoo CNN:lle.

Yllä olevalla videolla näkyy muun muassa, kuinka poliisit partioivat Kardashianin käyttämän luksusasunnon edustalla yön ja aamun aikana.

Valokuva Kim Kardashianin hotellin edestä 4.30 aamuyöllä. Kimin sisko Kendall Jenner poistui paikalta kasvojaan peitellen. Paikalla olivat aseistautuneet poliisit sekä ambulanssihenkilökuntaa.

Kim Kardashian on tällä hetkellä Pariisissa äitinsä Kris Jennerin sekä siskojensa Kourtney Kardashianin sekä Kendall Jennerin kanssa. He viettävät aikaa Pariisin muotiviikoilla.

Kardashianin aviomies, räppäri Kanye West järkyttyi myös tapahtuneesta.

Hän oli tapahtuma-aikaan omalla keikallaan New Yorkissa. Hän jätti keikkansa kesken, ja kertoi konserttiväelle syyksi ”perheen hätätilanteen”.

  • Alla olevalla videolla näkyy, kuinka Kanye West keskeyttää keikkansa:

CNN kertoo Kanyen show’n keskeyttämisen olleen dramaattinen, sillä Kanye ei ensin uskonut lavalle rynnänneen työntekijän väitettä siitä, että kyseessä oli hätätapaus.

– Se oli villiä, koska Kanye jätti tyypin täysin huomiotta ja oli vain, että: ”En voi lähteä”. Tyyppi ei suostunut lähtemään lavalta ilman, että Kanye lähti hänen kanssaan lavalta, CNN:lle kuvaillaan.

  • Alla olevalla videolla Kim Kardashian, Kourtney Kardashian ja Kendall Jenner mediakaaoksessa Pariisissa eilen sunnuntaina ennen aseellista ryöstöä:

Vain muutamia tunteja ennen dramaattisia tapahtumia, Kim oli seuraamassa Givenchyn muotinäytöstä, jossa hänen sisarensa Kendall Jenner esiintyi. Kim Kardashian ja Kanye West ovat erittäin läheisiä Givenchyn luovan johtajan Riccardo Tiscin kanssa. Kim Kardashian ja Kanye West vierailevat Pariisissa säännöllisesti. Kaupunki on avioparille tärkeä, vuonna 2014 pariskunta piti myös häidensä mahtipontiset harjoitusillalliset Versailles’n palatsissa.

Kim Kardashian menossa hotelliinsa Pariisissa ennen dramaattisia tapahtumia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?