Saara Aalto pääsi X Factor UK:n live-lähetyksiin! Katso Saaran tunteikas esitys Abba-hitistä

Saara Aalto selvitti kuin selvittikin tiensä kolmen parhaan joukkoon Sharon Osbournen ryhmästä. Hän jatkaa kisaa live-lähetyksissä.

Saara Aalto jatkaa yhä kilpailua.

2.10.2016 22:10

Villillä kortilla viime vaiheesta jatkoon päässyt Suomen Saara Aalto jatkaa erittäin kovatasoisessa Britannian X Factor -laulukisassa.

Aalto selvitti tiensä finaaliin ja live-lähetyksiin yli 25-vuotiaiden ryhmästä, jota luotsaa Sharon Osbourne. Ryhmässä ja Osbournen kotona Los Angelesissa Aallon kanssa kisasi kuusi muuta laulajaa, joista vain kolme pääsi jatkoon.

Osbournen kanssa laulajien suorituksia oli arvioimassa supertähti Robbie Williams, joka ei täysin vakuuttunut Aallon The Winner Takes it All -esityksestä.

Jos video ei näy, katso se tästä.

– Toivottavasti Sharon ottaa riskin kanssani. Tämä on unelmani, elämäni tärkein hetki, Aalto kommentoi kameralle ennen ratkaisun hetkiä.

Ja toden totta, Osbourne päätti pitää Aallon mukana kisassa, vaikka hän jo kertaalleen kuuden tuolin -vaiheessa tiputtikin suomalaisen kisasta. Toisen tuomarin, Aaltoon jo koelauluissa rakastuneen Nicole Scherzingerin, antama villi kortti kuitenkin pelasti tuolloin Aallon.

– Sinulla on upea ääni ja valtava ääniala, harvoilla on sitä lahjaa, mutta en oikein tiedä, kuka olet, Osbourne sanoi ensin Aallolle ja piti tätä jännityksessä.

– Mutta olen tehnyt päätökseni: sinä jatkat kanssani, Osbourne lopulta sanoi.

Aalto ei ollut uskoa korviaan.

– Ei, ei ole totta! Onko tämä vitsi, suomalainen toisteli ja halasi onnellisena Osbournea, joka vakuutteli finaalipaikan todella olevan nyt totta.

Finaalissa ja live-lähetyksissä on yhteensä 12 laulajaa, kolme kustakin neljästä ryhmästä, jotka ovat Simon Cowellin tytöt, Nicole Scherzingerin pojat, Louis Walshin luotsaamat ryhmät ja Sharon Osbournen yli 25-vuotiaat.

X Factor UK nähdään Suomessa Sub-kanavalla lauantaisin ja sunnuntaisin parin viikon viiveellä.

Katso alla olevalta videolta, mitä mieltä tavalliset lontoolaiset ovat Saara Aallon esityksistä!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?