Sometähti Benjamin laittoi bileet käyntiin Tähdet, tähdet -lavalla – ”Ei haittaa, ettet osaa laulaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Sometähti Benjamin laittoi bileet käyntiin Tähdet, tähdet -lavalla – ”Ei haittaa, ettet osaa laulaa”

Benjamin Peltosen Tähdet, tähdet -esityksestä ei energiaa puuttunut.

2.10.2016 20:19

Somesuosikki ja poplaulaja Benjamin Peltonen, 19, aloitti taipaleensa Tähdet, tähdet -ohjelmassa vauhdikkaalla versiolla Swedish House Mafian Don’t You Worry Child -kappaleesta.

Valkoisiin sonnustautuneen Benjaminin lisäksi lavalla nähtiin 30 tanssijaa, joiden kanssa artisti laittoi bileet pystyyn.

Esityksestä ei puuttunut vauhtia ja energiaa ja Benjaminin energia tuntui tarttuvan myös yleisöön.

Benjaminilla on sosiaalisessa mediassa yli 350 000 seuraajaa, mutta suurelle yleisölle hän voi olla edelleen melko tuntematon.

– Monilla on aika paljon ennakkoluuloja meikäläisestä. Odotan, että saan näyttää katsojille, että olen kova heittäytymään. Uskon, että moni saa musta aika uudenlaisen kuvan, itsevarma nuori mies sanoi IS:n haastattelussa elokuussa.

– Et suoraan sanottuna ole tän kisan vahvin laulaja vaan enemmän elämäntaiteilija. Mut se ei haittaa, viime kaudella Roope Salminen pääsi aika pitkälle eikä sekään osaa laulaa. Ja tällä viikolla Suomessa oli Justin Bieber, ja se ei laulanut ollenkaan, Maria Veitola veisteli.

– Tää genre oli kuin sulle tehty: nuorta energiaa ja nuorta bailausta. Enkä ymmärrä sitä, ettet muka osaa laulaa: olet paljon parempi laulaja kuin Roope Salminen, Juhani Merimaa sanoi.

– Jäbä lauloi tosi mageesti, kaikki koreografia ja kaikki, kehui puolestaan avausjakson vieraileva tuomari, musiikkituottaja Jurek Reunamäki.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?