Anneli Mattila hyväksyi takamustaan läpsäyttäneen Leif Lindemanin anteeksipyynnön – julkaisi kirjoituksen somessa - Viihde - Ilta-Sanomat

Anneli Mattila hyväksyi takamustaan läpsäyttäneen Leif Lindemanin anteeksipyynnön – julkaisi kirjoituksen somessa

Mattila kertoo Facebookissa ottaneensa vastaan Lindemanin anteeksipyynnön.

Mattila kertoo Facebookissa selvittäneensä takapuolikohun Lindemanin kanssa.­

30.9.2016 15:30

Iskelmätähdet Anneli Mattila ja Leif Lindeman joutuivat tänään valtaisan kähmintäkohun keskelle Mattilan julkaistua eilen Facebook-sivullaan kipakan tekstin, jossa syytti kollegaansa takapuolensa kourimisesta.

Mattila kertoi sittemmin poistamassaan julkaisussa Lindemanin kouraisseen hänen takapuoltaan kahdesti kaksikon keikkojen yhteydessä eilisiltana. Tapauksesta tuohtunut laulajatar toimitti Lindemanille tiukat terveiset sosiaalisen median välityksellä.

– Terveisiä Leifille tätä kautta, anna olla viimeinen kerta kun käyt minun perseeni kimppuun, hän kirjoitti.

Nyt Mattilan aiempi kirjoitus on poistettu iskelmätähden Facebookista ja hän kertoo uudessa julkaisussa hyväksyneensä Lindemanin hänelle osoittaman anteeksipyynnön.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Edelliseen asiaan palatakseni, anteeksipyyntö otettu vastaan ja hyväksytty. Asiaa ei tarvitse enempää puida tästä eteenpäin. Jatketaan positiivisesti talvea kohti, toisiamme kunnioittaen, Mattila kirjoittaa.

Lindeman on erittäin pahoillaan aiheuttamastaan mielipahasta.­

Lindeman pahoitteli jo aiemmin tänään tapausta Ilta-Sanomille ja kertoi vain läpsäyttäneensä Mattilaa takamukselle hyväntahtoisesti.

– Olen tosi pahoillani, että hän noin sen koki. Ei ollut kyllä todellakaan tarkoitus häntä kähmiä, Lindeman totesi pahoillaan IS:lle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?