Arman Alizad tenttasi Jaajoa suorassa lähetyksessä: ”Onko sulla noussut kusi päähän?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Arman Alizad tenttasi Jaajoa suorassa lähetyksessä: ”Onko sulla noussut kusi päähän?”

Arman Alizadin uuden keskusteluohjelman ensimmäinen vieras oli Jaajo Linnonmaa, joka joutui vastaamaan Alizadin tiukkoihin kysymyksiin.

27.9.2016 22:24

Supersuosittua Haluatko miljonääriksi? -visaa juontava Jaajo Linnonmaa sai kunnian olla Arman Alizadin luotsaaman Arman Live -keksusteluohjelman ensimmäinen vieras.

Jaajo kertroi Alizadin ohjelmassa mm. saamastaan vihapostista. Jaajon mukaan hän saa yllättävän vähän suoranaista vihapostia, mutta lukee keskustelupalstoja saadakseen selville mitä mieltä ihmiset hänestä ovat.

– En mä kyllä hirveästi saa. Kyllä mä käyn lukemassa keskustelupastoja, mua kiinnostaa mitä mieltä ihmiset on mun tekemisistä. Jos joku esimerkiksi sanoo, että mene parturiin. Mietin nytkin, että laitanko lippiksen päähän, Jaajo naureskeli.

– Siellä on monia kommentteja, jotka on ihan totta. Mulla saattaa olla joku maneeri, joka ärsyttää. Tai sitten saan palautetta, että toi sun juttu radiossa meni yli. Sitten kuuntelen jutun ja jos meni yli, niin pyydän anteeksi, hän kertoi.

Jaajo Linnonmaa oli Arman Alizadin luotsaaman Arman Liven ensimmäinen vieras.­

Alizad huomautti Jaajon olevan Aamulypsyn ja Haluatko miljonääriksi? -ohjelman ansiosta Suomen suosituin juontaja.

– Onko sulla noussut kusi päähän? Arman Alizad tiedusteli ja tarjosi Jaajolle mahdollisuuden kilauttaa kaverille saadakseen vahvistuksen kysymykselle.

Jaajo kilautti kirjailija Juha Vuoriselle, jota hän kuvaili mentorikseen.

– Ystäväsi Jaajo on täällä pienen ongelman edessä, Alizad sanoi langan päässä olevalle Vuoriselle.

– Minkäslainen ongelma tällä kertaa? Vuorinen tiedusteli.

– Pappa, kuuleks sä mua? Mulla on 30 sekuntia aikaa kysyä, että onko noussut kusi päähän? Jaajo kysyi.

– Helppo vastata: on. Jokaisella, joka kohtaa menestystä, nousee kusi päähän. Pointti ei ole, että nouseeko päähän, vaan milloin se poistuu, Vuorinen sanoi.

Jaajo sanoo, ettei koe menestyksen nousseen päähän, mutta varovaisemman se hänestä on tehnyt.

– En mä kyllä oikeastaan koe. Kun tulee menestystä, niin tulee hännystelijöitä. Musta on tullut varautuneempi. En avoimesti tutustu uusiin ihmisiin ja ala kertomaan mun lapsista, Jaajo kertoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?