Naomi Watts, 47, eroaa 11 vuoden jälkeen – tähdittää ex-miehen kanssa silti yhdessä uutuuselokuvaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Naomi Watts, 47, eroaa 11 vuoden jälkeen – tähdittää ex-miehen kanssa silti yhdessä uutuuselokuvaa

Näyttelijä Naomi Watts ja näyttelijä-käsikirjoittaja Liev Schreiber eroavat.

27.9.2016 7:33

Näyttelijä Naomi Watts, 47, ja näyttelijä-ohjaaja Liev Schreiber, 48, eroavat 11 yhteisen vuoden jälkeen. Pariskunta tiedotti aiheesta julkisuudessa maanantaina.

– Meille paras tapa edetä perheenä on erota. Odotamme rakkautta, kunnioitusta ja ystävyyttä sydämissämme, että voimme kasvattaa lapsemme yhdessä ja tutustua tähän uuteen vaiheeseen suhteessamme, pariskunta kertoi tiedotteessa muun muassa.

Pari poseerasi yhdessä vielä aivan äskettäin The Bleeder -elokuvan ensi-illassa 10. syyskuuta.­

He myös pyysivät tiedotteessa yksityisyyttä kahdelle pojalleen. Entisen pariskunnan pojat Alexander ja Samuel ovat syntyneet vuosina 2007 ja 2008.

  • Katso yllä oleva video: Naomi Watts ja Liev Schreiber yhdessä Oscar-gaalassa helmikuussa 2016.

He osallistuivat yhdessä myös Variety-lehden studiokeskusteluun 10. syyskuuta.­

Schreiber ja Watts ovat pitäneet tiiviisti yhtä vuodesta 2005 eteenpäin. Huumorintajustaan tunnettu kaksikko on usein väläytellyt medialle kihlautumisvitsejä ja Watts on joskus jopa pitänyt sormusta julkisuudessa, mutta he eivät ole koskaan avioituneet.

Watts ja Schreiber tähdittävät yhdessä uutuuselokuvaa The Bleeder. Daily Mailin mukaan he saapuivat syyskuussa elokuvan ensi-iltaan sopuisasti käsi kädessä.

Pariskunnan julkisuuskuvasta onkin ollut viime kuukausina liki mahdotonta sanoa, että heillä olisi minkäänlaisia suhdeongelmia. Pariskunta on edustanut yhdessä lukuisissa tilaisuuksissa, he ovat julkaisseet iloisia kuvia sosiaalisessa mediassa ja he näyttelevät yhdessä uutuuselokuvassa.

Pariskunta tapasi toisensa alun perin Met-gaalassa vuonna 2005. Watts kertoi myöhemmin Marie Clairen haastattelussa, että ihastui Schreiberiin, koska hän oli erittäin maskuliininen ja komea.

Watts on myös kertonut haastatteluissa, että heidän yhteinen tiensä on ollut urakeskeinen ja he ovat tukeneet toisiaan paljon elokuva-alalla vuosien varrella.

Ero tuli julkisuuteen vain alle viikko sen jälkeen, kun ”Hollywoodin superpari” Angelina Jolie ja Brad Pitt kertoivat julkisuudessa aikovansa erota. Jolie ja Pitt olivat yhdessä 12 vuotta.

Artikkelia täydennetty kello 7.41.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?