Jälleen yksi Hollywoodin tähtipari ilmoitti erostaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Jälleen yksi Hollywoodin tähtipari ilmoitti erostaan

Naomi Watts ja Liev Schreiber ehtivät olla yhdessä yli vuosikymmenen ajan. Heillä on kaksi lasta.

27.9.2016 2:13

Naomi Watts ja Liev Schreiber ovat eronneet, uutisoi Entertainment Tonight verkkosivuillaan.

– Parin viime kuukauden aikana olemme tulleet johtopäätökseen, että paras tapa eteenpäin perheemme kannalta on erota toisistamme, näyttelijäpari kertoi ET:lle lähettämässään tiedotteessa.

– Suurella rakkaudella, kunnioituksella ja ystävyydellä sydämissämme odotamme innolla lastemme kasvattamista yhdessä ja tämän uuden vaiheen tutkimista suhteessamme. Vaikka arvostamme uteliaisuuttanne ja tukeanne, pyydämme lehdistöä olemaan huomaavaisia lapsiamme kohtaan ja kunnioittamaan heidän oikeuttaan yksityisyyteen.

Naomi Watts ja Liev Schreiber kuvattiin Golden Globe -gaalassa vuonna 2013.­

Watts, 47, ja Schreiber, 48, olivat seurustelleet vuodesta 2005 lähtien, mutta he eivät koskaan menneet naimisiin. Heillä on kaksi yhteistä lasta – 9-vuotias Alexander "Sasha" Pete ja 7-vuotias Samuel "Sammy" Kai.

Watts sai parhaan naispääosan Oscar-ehdokkuuden elokuvista 21 grammaa (2003) ja Selviytyminen (2012). Schreiber muistetaan muun muassa Scream-trilogiasta, Mantsurian kandidaatista, Spotlightista ja Ray Donovan -rikossarjasta.

EXCLUSIVE: Liev Schreiber and Naomi Watts are separating after 11 years together. 💔 https://t.co/qvtHBGGdpQ pic.twitter.com/Fsq5EPYPHx— EntertainmentTonight (@etnow) September 26, 2016

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?