Saara Aallon paluu X Factor -kisaan sai sarjan faneilta ristiriitaisen vastaanoton: ”Saara mokasi pahasti, mutta...”

Saara Aalto sai jatkaa Brittien X Factor -kisassa villin kortin ansiosta.

26.9.2016 20:16

Eilen sunnuntaina Briteissä esitetyssä jaksossa laulaja Saara Aalto näytti jo tippuneen X Factorista, mutta jakson lopussa tapahtui todellinen yllätyskäänne. Aalto saikin jatkaa kisassa villin kortin turvin.

– Ajattelin, että onko tämä vitsi? Aalto hämmästeli ohjelmassa.

Ikionnellinen Aalto kertoi IS:lle sunnuntai-iltana, että villiä korttia ei käytetä kisassa heppoisin perustein. Aaltoa kisan alusta asti kannustanut tuomari Nicole Scherzinger antoi laulajalle toisen mahdollisuuden.

– Ihan hullua ja ihanaa! Villin kortin saaminen on todellinen kunnia, koska se tarkoittaa, että he todella uskovat minuun, Aalto kommentoi myöhään sunnuntai-iltana Ilta-Sanomille.

Alla olevalla videolla Aallon esitys:

Suositun X Factorin kisailijoiden kohtalosta on käyty kiivasta keskustelua useissa brittilehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Monet sarjan faneista ovat tyrmistyneitä tuomareiden valinnoista.

Mirror-lehti kertoo katsojien ällistyneen kun lauluäänestään suitsutusta saanut Saara Aalto sai Sharon Osbournelta tiukkaa kritiikkiä.

Aallon ryhmän mentorina toiminut Sharon Osbourne ei halunnut päästää suomalaislaulajaa jatkoon, sillä ei vakuuttunut tämän esityksestä.

– Sinulla on uskomaton ääniala, mutta minusta tuntuu, että kun laulat, ettei sinulla ole yhteyttä esittämääsi kappaleeseen, Osbourne sanoi ohjelmassa ja sai osakseen valtaisat buuaukset.

Sosiaalisessa mediassa X Factor -fanit puolustivat vimmatusti Aaltoa.

– Mikä ihme Sharonia vaivaa?! Twitterissä hämmästeltiin.

– Saara Aalto ansaitsi jatkaa. Teit väärän päätöksen, Sharon!

– Saara oli paras. Miten Sharon pystyi pudottamaan hänet? Olen niin onnellinen, että Saara sai villin kortin, X Factorin Instagramissa iloitaan.

Saara Aallon esitys ei monien katsojien mielestä ollut yhtä vahva kuin laulajan aikaisemmat esitykset kisassa.

Osa sarjan faneista kuitenkin huomauttaa, ettei Aalto heidän mielestään ollut sunnuntain jaksossa parhaimmillaan. Katsojien mielestä Aallon aikaisemmat esitykset ovat menneet paremmin. Ihmetystä katsojissa herätti esimerkiksi Aallon laulaminen ranskankielellä.

Aaltoa pyydettiin laulamaan toinen kappale ja laulaja kertoi Ilta-Sanomille, että ainut mikä hänen mieleensä tuli oli ranskankielinen kappale Je Suis Malade. Ranskankielinen kappale sai yleisöltä buuaukset.

– Mitä tuo nyt oli? brittikatsojat kirjoittavat.

– Mikä vitsi!Hänet buuattiin lavalta ja lähetettiin kotiin. Naurettavaa, X Factorin Facebookissa kirjoitetaan.

Monet katsojat kirjoittavat kuitenkin olevansa tyytyväisiä, että Aalto sai toisen mahdollisuuden kisassa.

– Saara mokasi pahasti. Olen Nicolen kanssa samaa mieltä, hän on yksi kisan parhaista, X Factorin virallisella Instagram-sivustolla kirjoitetaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?