Maajussi-Timo, 47, herkistyi naisilta saamiaan kirjeitä lukiessaan – ”Tunteet tulivat todellakin pintaan” - Viihde - Ilta-Sanomat

Maajussi-Timo, 47, herkistyi naisilta saamiaan kirjeitä lukiessaan – ”Tunteet tulivat todellakin pintaan”

Hevostallia pitävä Timo lähti mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan työkaverin ilmoittamana. Tavoitteena on löytää tosirakkaus.

26.9.2016 19:41

Lappeenrannan kupeessa hevostallia pyörittävä ja sähkömiehenä työskentelevä Timo, 47, päätyi mukaan Maajussille morsian -ohjelmaan työkaverin ilmoittamana. Mies ei kuitenkaan epäröinyt saadessaan tietää, mihin on päätymässä.

– Onhan tämä sellainen mahdollisuus, että jos tällainen aukeaa niin sitten katsotaan kyllä, että mitä se tuo tullessaan. Ei ohjelmaan lähteminen ole hirvittänyt, tämä on kuitenkin sellainen, että menee omalla painollaan, Timo kuvailee.

  • Jutun yhteydessä olevalla videolla uudet maajussit kertovat, millainen ihminen herättää mielenkiinnon.

Timo kertoo etsivänsä ohjelmasta maanläheistä kumppania.

– Sellaista, joka tykkää eläimistä ja olisi kuitenkin nähnyt jo elämää, että ei mitään tyttöä vaan ihan aikuista naista.

Timo asuu Lappeenrannan lähistöllä ja pyörittää hevostallia.­

Noin seitsemän vuotta sinkkuna ollut Timo on tunteellinen mies. Hänellä nousivat kyyneleet silmiin kun kumppaniehdokkailta tulleet kirjeet saapuivat.

– Kyllä se aika koskettava hetki oli ja siinä tuli tunteet todellakin pintaan. Se, että on saanut ihmisissä herätettyä jotain mielenkiintoa oli aika tunteikasta.

Timolle oleellista kirjeissä oli niiden laatu, ei määrä. Hänen mukaansa jyvät niin sanotusti erottuivat akanoista helposti kirjeitä lukiessa.

– Kyllä siellä tulee totta kai huomattua, jos on samansuuntaisia harrastuksia tai on panostettu siihen kuoreen – siellä on sydämiä piirrelty ja tehty kaikkea tällaista, niin totta kai ne huomaa sieltä heti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?