Video: George Clooney kuulee ensi kertaa bestiksensä Brad Pittin ja Angelina Jolien erosta – ”Mitä on tapahtunut?” - Viihde - Ilta-Sanomat

Video: George Clooney kuulee ensi kertaa bestiksensä Brad Pittin ja Angelina Jolien erosta – ”Mitä on tapahtunut?”

Uutinen Angelina Jolien ja Brad Pittin erosta näytti lyöneen George Clooneyn ällikällä.

24.9.2016 19:12

Hollywood-hurmuri George Clooney tutustui toiseen samanlaiseen, kollegaansa Brad Pittiin Ocean’s Elevenin kuvauksissa vuonna 2011. Siitä saakka kaksikko on ollut hyviä ystävyksiä keskenään.

Näin ollen lienee vain ymmärrettävää, että uutinen Pittin ja tämän pitkäaikaisen vaimon Angelina Jolien erosta oli Clooneylle vähintäänkin pysähdyttävä.

CNN on taltioinut videolle hetken, jolloin Clooney kuulee shokkiuutisen ensimmäistä kertaa. Tieto Hollywoodin superparin erosta tuli julki tämän viikon tiistaina, mutta Clooney kuuli siitä vasta myöhemmin CNN:n toimittajalta Richard Rothilta.

Oheisessa CNN:n twiitissä Rothin Clooneysta tekemä videohaastattelu:

George Clooney's reaction to Angelina & Brad divorcing is all of us. https://t.co/wrHgzA73b3 pic.twitter.com/5nrRhRB48P— CNN Entertainment (@CNNent) 21. syyskuuta 2016

– Mitä on tapahtunut, hämmentyneen oloinen Clooney kysyy ensin oheisessa videohaastattelussa.

Sitten hänelle selitetään, että Brad ja Angelina todella ovat historiaa.

– En tiennyt sitä. Vau, Clooney sanoo selvästi yllättyneenä.

– Siinä tapauksessa olen pahoillani. Se on surullista ja ikävää heidän perheelleen, erittäin ikävää. Olen todella pahoillani kuullessani tästä.

– Kuulen tästä ensimmistä kertaa, Clooney vielä lisää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?