Pilailijamies kävi käsiksi tunnettuun kaunottareen – sai osakseen hyytävän reaktion: ”Hän pakeni nopeasti” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pilailijamies kävi käsiksi tunnettuun kaunottareen – sai osakseen hyytävän reaktion: ”Hän pakeni nopeasti”

Mies kävi piloillaan käsiksi huippumalli Gigi Hadidiin. Kaunotar ei ottanut jekkua ollenkaan hyvällä vastaan.

22.9.2016 20:13

Huippumalli Gigi Hadid, 21, oli poistumassa Max Maran muotinäytöksestä Milanon muotiviikoilla, kun hänelle entuudestaan tuntematon mies yllättäen kaappasi häntä kiinni vyötäröltä ja nosti ilmaan maasta.

Brittilehti julkaisi sivuillaan videon tilanteesta. Videolta näkee, kuinka raivoisasti huippumalli reagoi temppuun. Hadid mäjäyttää miestä lujaa vasemmalla kyynärpäällään kasvoihin.

– Mitä v*ttua, päästä minusta irti, Hadid raivoaa ja lyö miestä.

Jos video ei näy, katso se tästä linkistä.

Tämän jälkeen mies päästää mallista nopeasti irti ja lähtee juoksemaan pakoon. Raivostunut huippumalli kääntyi ympäri ja koetti vielä lähteä pilailijan perään raivon vallassa. Hänen seurassaan ollut mies kuitenkin esti Hadidia juoksemasta miehen perään.

Maailmankuulu mallikaunotar ei reagoinut ilmeisesti pilaksi tarkoitettuun temppuun ollenkaan ilahtuneena. Hän julkaisi jälkikäteen raivoisan viestin Twitterissä.

and had EVERY RIGHT to defend myself. How dare that idiot thinks he has the right to man-handle a complete stranger. He ran quick tho 👊🏼😏🐱— Gigi Hadid (@GiGiHadid) 22. syyskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, katso se täältä.

– Minulla oli KAIKKI OIKEUS puolustaa itseäni. Miten se idiootti kehtaa ajatella, että hänellä olisi oikeus käpälöidä täysin tuntematonta ihmistä. Hän pakeni tosin aika nopeasti, Hadid kirjoittaa.

Daily Mailin mukaan pilaileva mies oli luultavasti ”sarjapilailijana” tunnettu Vitalii Sediuk. Sediuk on usein aiemminkin aiheuttanut sekaannusta seurapiireissä. Hän on häiriköinyt vastaavalla tavalla ainakin Adelea, Will Smithiä, Leonardo DiCapriota ja Bradley Cooperia. Ukrainalainen Sediuk myös menetti työnsä tv-reportterina lyötyään näyttelijä Brad Pittiä kasvoihin vuonna 2014.

Gigi Hadid tunnetaan muun muassa Sports Illustratedin ja Victoria’s Secretin mallikasvona. Hän on tällä hetkellä yksi muotimaailman tunnetuimmista ja parhaiten palkatuista huippumalleista.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?