Lehtiväite: Matlock-tähti kuoli myrkytykseen - Viihde - Ilta-Sanomat

Lehtiväite: Matlock-tähti kuoli myrkytykseen

Matlock-tähti Andy Griffith haudattiin vain tunteja tämän kuoleman jälkeen.

Andy Griffith tunnetaan omaa nimeään kantaneesta show’sta, sekä Matlock-sarjasta, jota esitettiin vuosina 1985-1995.­

21.9.2016 9:27

Näyttelijälegenda Andy Griffith menehtyi vuonna 2012 86-vuotiaana sydänkohtaukseen. Nyt mutta RadarOnlinen haltuunsa saamat viranomaispaperit osoittavat, että näyttelijä saattaa menehtyneen myrkytykseen.

Sivusto kertoo, että Matlock-tähti haudattiin vain tunteja kuoleman jälkeen tämän Pohjois-Carolinassa sijaitsevan kodin tiluksille. Koska kuolemaan ei epäilty liittyvän mitään epäilyttävää, ei Griffithille koskaan tehty ruumiinavausta.

Asianajaja Ben Matlockin rooli oli yksi Andy Griffithin tunnetuimmista. Legendaarinen tv-sarja oli aikoinaan erittäin suosittu myös Suomessa. Kuvassa Andy Griffithin kanssa näyttelijä Brynn Thayer.­

RadarOnlinen mukaan viranomaisraportissa kuitenkin kerrotaan, että Griffithin kodista löydettiin suuria määriä myrkyllistä asbestia, joka on voinut olla syypää Griffithiä vuosikausia riivanneelle mysteerisairaudelle. Raportti vaatii, että näyttelijän kuolema tutkitaan perusteellisesti.

Näyttelijän läheiset kertovat sivustolle uskovansa Griffithin kuolleen lopulta asbestimyrkytykseen.

– Andyn kuolema oli täysi mysteeri. Se oli todella outo tapaus. Olen aina ollut sitä mieltä, että siihen liittyy jotain muutakin, lähipiiristä kerrotaan.

– Andyn läheiset ovat epäilleet, että kuolemaan liittyy jotakin kummallista. Ehkäpä Andy tiesi asbestista ja häpesi, että oli altistanut koko perheensä myrkylle. Se voisi selittää hänen toiveensa tulla haudatuksi mahdollisimman nopeasti.

Raportissa selviää, että Griffithin kodista löydettiin asbestia esimerkiksi tämän makuuhuoneesta, makuuhuoneen vaatekaapista ja ruokakomerosta.

–Sairauteni on outo. Kun terveyteni koheni, niin influenssan oireet muuttuivat hirvittäväksi kivuksi koko kehossani, Griffith kertoi haastatteluissa sairaudestaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?