Tunteikkaat kuvat julki Britannian X Factorin kulisseista – Saara Aallolla ja tuomari Nicole Scherzingerillä herkkä kohtaaminen - Viihde - Ilta-Sanomat

Tunteikkaat kuvat julki Britannian X Factorin kulisseista – Saara Aallolla ja tuomari Nicole Scherzingerillä herkkä kohtaaminen

Saara Aalto on ikuistettu X Factor -laulukilpailun kulisseissa otettuihin koskettaviin kuviin.

Saara Aalto nähdään X Factorin kulisseissa julkaistuissa kuvissa.­

19.9.2016 20:45

Britannian X Factor -laulukilpailuun osallistuva Saara Aalto, 29, pääsi eilen sunnuntaina jatkoon kolmepäiväisen Bootcamp-leirin jälkeen. Seuraavaksi Aalto pääsee mittelemään muita kisaajia vastaan niin sanotussa kuuden tuolin haasteessa.

Tieto Aallon kisaamisesta Ison-Britannian X Factor -kisassa tuli elokuun lopulla, kun ohjelma käynnistyi Britannian televisiossa. Aalto nähtiin ohjelman koelaulujaksossa 28. elokuuta. Tuolloin hän pääsi kirkkaasti jatkoon.

– Olet taiteilija. Olen kiitollinen, että sain todistaa tuota. Kiitos, että jaoit tämän kanssamme, yksi kisan tuomareista, Nicole Scherzinger ylisti tuolloin.

– Rakastan ääntäsi. Sinä todella otit laulun omaksesi, Louis Walsh puolestaan hehkutti.

Saara Aalto sai koelauluissa palautetta ”liian arkisesta” pukeutumisestaan. Bootcamp-leirille hän oli panostanut enemmän asuunsa.­

Ohjelman päätuomari Simon Cowell puolestaan arveli Aallon tarvitsevan vain hiukan ohjausta.

– Sinulla on todella hyvä ääni. Osut todella hyvin korkeisiin nuotteihin, sinussa on sielua.

Sunnuntaina Briteissä nähdyssä jaksossa Aalto esitti Donna Summerin kappaleen On The Radio. Hän pääsi tällä kertaa jatkoon rimaa hipoen, sillä Cowell piti tällä kertaa suomalaisen esitystä hieman yliampuvana.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Nyt nähty jakso kuvattiin jo heinäkuun alussa, ja ohjelman kulisseissa tuolloin otettuja kuvia on nyt julkaistu kansainvälisissä kuvapalveluissa. Saara Aalto on päässyt kulissikuvissa näkyvään rooliin, sillä hänet nähdään muutamassakin valokuvassa keskustelemassa Nicole Scherzingerin kanssa.

Toisessa kuvista Aalto näyttää kiittelevän Scherzingeriä kädestä pitäen.

Kuvat paljastavat myös kilpailijajoukon ensin jännittämässä sitä, pääsevätkö he jatkoon vai eivät.

Tämän jälkeen porukka näyttää saaneen kuulla ilouutisia, sillä reaktiot ovat riemuitsevia.

Näissä kuvissa Aalto ei näytä olevan mukana.

Aalto itse hehkutti sunnuntaina televisiossa nähtyä suoritustaan Facebookissa onnellisena jatkoon pääsystä.

– Pääsin kuuden tuolin haasteen läpi! Tämä oli ihme, koska leiri oli täynnä parhaita laulajia joita olen koskaan kuullut! Olen niin kiitollinen tuomareille siitä, että he uskovat minuun ja antavat minulle tämän mahdollisuuden! Nähdään ensi viikolla. Kiitos tuesta kaikille.

Alla olevalla videolla käsitellään Saara Aallon laulajanuran etenemistä:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?