Aamushow’n juontaja uteli hoikalta Bond-tytöltä hänen painostaan – katsojat tulistuivat tylyistä vihjailuista - Viihde - Ilta-Sanomat

Aamushow’n juontaja uteli hoikalta Bond-tytöltä hänen painostaan – katsojat tulistuivat tylyistä vihjailuista

Aamushow’n juontajan vihjailut Gemma Artertonin painosta saivat somekansan raivoihinsa.

19.9.2016 19:13

Bond-tytön roolissakin nähty brittinäyttelijä Gemma Arterton, 30, oli maanantaiaamuna Lorraine Kellyn haastateltavana ITV:n Lorraine-ohjelmassa.

Näyttelijätär oli aamushow’ssa kertomassa urastaan Hollywoodissa ja viimeisimmästä suuresta roolistaan elokuvassa The Girl With All The Gifts.

Kelly tokaisi Artertonille, että hänestä on ihanaa, kun Arterton on ”normaalikokoinen” vaikka suuri osa Hollywood-näyttelijöistä on laihoja. Lisäksi hän kysyi näyttelijättäreltä, että onko kukaan koskaan hylännyt häntä roolista, koska hän on ”normaalikokoinen”.

– He eivät tekisi sitä enää, en työskentelisi sellaisissa elokuvissa, nainen vastasi kommenttiin Mirrorin mukaan.

– Voisin juosta mailin, jos se olisi roolin kannalta välttämätöntä, mutta en ulkonäöllisistä syistä, Arterton jatkaa.

Arterton itse otti Kellyn kysymyksen rennosti, mutta sosiaalisessa mediassa asiasta nousi välittömästi raivo.

Katsojien mielestä Kelly vihjaili hyvin suoraan Artertonin olevan ylipainoinen ja oli sen vuoksi todella epäasiallinen ja töykeä.

– Kavahdin katsoessani, kun Lorraine haastatteli upeaa Gemma Artertonia ja käytännössä sanoi häntä lihavaksi! eräs katsoja kauhistelee.

Cringing watching @reallorraine interviewing the gorgeous #gemmaarterton and basically saying she's fat!! #lorraine— juju (@2008Jujuemma) 19. syyskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Se oli niin outoa. Gemma Arterton on pikkuruinen ja Lorraine kysyi häneltä, että onko hänen käsketty laihduttaa roolien vuoksi, toinen kommentoija kirjoittaa.

That was so weird! Gemma Arterton is tiny and #lorraine asks if she's been told to lose weight for roles?!— Anna Jordan (@Anna_Span) 19. syyskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Toivon todella, että minullakin olisi samanlainen ”normaali” vartalo kuin Gemma Artertonilla. Olen hieman pettynyt sinuun Lorraine.

Definitely wish I was as 'normal' bodied as @GemmaArterton! @ITVLorraine bit disappointed in you. #lorraine #bodybeautiful— Nicola Rickard (@Nicky_Ric) 19. syyskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Lorraine opettele olemaan kommentoimatta naisten ulkonäköä. Sinulla on julkkisnaisena vastuu lopettaa tällainen, kolmas kommentoija ärähtää.

@reallorraine learn to stop commenting on the way women look. You have a responsibility as a woman in the public eye to stop this. #lorraine— Kayleigh Stevenson (@KayleighKiss) 19. syyskuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Arterton on tullut suomalaisyleisölle tutuksi muun muassa Bond-tyttö Strawberry Fieldsin roolista elokuvassa 007 Quantum of Solace, Taminan roolista elokuvassa Prince of Persia: The Sands of Time sekä Hannu ja Kerttu -elokuvan Kerttuna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?