Mallien vilauttelukohulle ei näy loppua – kreikkalaiskaunotar paljasti pakaransa punaisella matolla - Viihde - Ilta-Sanomat

Mallien vilauttelukohulle ei näy loppua – kreikkalaiskaunotar paljasti pakaransa punaisella matolla

Mallikaunottaret ovat intoutuneet vilauttelemaan Venetsian elokuvajuhlilla oikein toden teolla.

11.9.2016 21:34

Mallikaunottaret Giulia Salemi ja Dayane Mello saivat leuat loksahtamaan auki Venetsian elokuvajuhlilla The Young Pope -tv-sarjan näytöksen punaisella matolla viime viikon perjantaina, kun he astelivat kameroiden eteen hulppeissa mekoissa, joiden kanssa naiset eivät käyttäneet alushousuja.

Kreikkalaismalli Ria Antoniou ei jäänyt aiempien vilauttelijoiden varjoon, kun hän asteli The Bad Batch -elokuvan punaiselle matolle viime tiistaina.

28-vuotias Playboyn sivuillakin poseerannut kaunotar oli valinnut ylleen pitkähelmaisen vaaleansinisen mekon, joka oli somistettu koristekivillä. Mekko oli hyvin ohutta ja läpinäkyvää kangasta ja se paljasti naisen treenatut pakarat.

Vastoin kuin mallikollegansa Salemi ja Mello Antoniou ei ollut jättänyt alushousujaan kotiin, vaan mekon läpi näkyy selvästi, että hän oli pukenut ylleen string-malliset alushousut.

Giulia Salemi ja Dayane Mello astelivat Venetsian elokuvajuhlilla punaiselle matolle ilman alushousuja.­

Paljastavat asut punaisella matolla tuntuvat olevan tällä hetkellä muoti-ilmiö, sillä vilauttelua nähtiin viikonloppuna myös New Yorkin muotiviikoilla. Muun muassa malli Emily Ratajkowski ja tosi-tv-tähti Kim Kardashian olivat valinneet ylleen todella paljastavat asut.

Emily Ratajkowski oli pukeutunut muotigaalaan asuun, jonka yläosana toimivat vain ohuet kangassuikaleet.­

Kim Kardashian oli valinnut muotigaalaan ylleen ihonvärisen mustalla pitsillä koristellun mekon, joka imarteli naisen kurvikasta vartaloa.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?