Nainen otti tv:ssä tatuoinnin eikä huomannut noloa mokaa – katsojat ilkkuvat kuvalle netissä - Viihde - Ilta-Sanomat

Nainen otti tv:ssä tatuoinnin eikä huomannut noloa mokaa – katsojat ilkkuvat kuvalle netissä

Kat-niminen nainen otti suositun Tattoo Fixers -ohjelman uudessa spin-off-sarjassa korjaustatuoinnin, mutta lopputulos näyttää siltä, että hänen täytyy ottaa vielä uusi korjaustatuointi korjaustatuoinnin päälle.

11.9.2016 15:24

Brittiläisen Channel 4 -kanavan suositun tatuointiohjelman neljännessä jaksossa kävi nolo moka, joka valkeni katsojille nopeammin kuin ohjelmassa tatuoidulle naiselle.

Kat-niminen nainen osallistui Tattoo Fixers On Holiday -sarjan jaksoon ottaakseen reiteensä uuden tatuoinnin. Tatuointiin hän pyysi tatuoija Alice Perriniltä kuvan kellosta ja teekupista. Kellotaulu koristettiin roomalaisilla numeroilla.

Katin ja tatuoijan häpeäksi kävi kuitenkin niin, että kellotauluun eksyi kaksi kertaa roomalainen numero 11. Siinä missä pitäisi olla numero 9 komeileekin numero 11.

@E4TattooFixers anyone else noticed there are 2 elevens? One should be a nine 🤔😳 #TattooFixers— Darren Anthony (@DJ_Dee) 6. syyskuuta 2016

– Huomasiko kukaan, että tuolla on kaksi kertaa numero 11? Eräskin katsoja kirjoittaa Twitterissä.

Unibet-sivusto huomauttaa, että moka on entistäkin kiusallisempi siksi, että kelloon tatuoitu minuuttiviisari osoittaa suoraan virhekohtaan.

Perrin tai tatuoitu nainen eivät kuitenkaan kumpikaan huomanneet mokaa tv-lähetyksessä tai ainakaan he eivät tuoneet sitä ilmi millään lailla. Jakson lopussa Kat halasi Perriniä sydämellisesti ja kiitti tätä hyvästä työstä. Tämäkin sai katsojat ilkamoimaan heidän kustannuksellaan lisää.

I thought you went on tattoo fixers to fix a tattoo mistake, not create another one 😂 #tattoofixers #tattoomistake pic.twitter.com/d0gXk5MKK7— Tony Dean Chambers (@Tonaaay96) 7. syyskuuta 2016

– Minä kun luulin, että Tattoo Fixers -ohjelmaan mennään korjaamaan virheellistä tatuointia, ei tekemään uusia virheitä!

Katso twiitit täältä ja täältä.

#TattooFixers going to have to do another cover up on this one... two 11s and no 9???? pic.twitter.com/AD3AS5MxDW— Gareth Baldwin (@GazziB) 6. syyskuuta 2016

– Teidän täytyy tehdä uusi korjaustatuointi tämän jälkeen... Kaksi yhtätoista eikä yhtään ysiä? Katsojat äimistelevät.

Kuvassa keskellä Tattoo fixers -ohjelman tatuoija Alice Perrin.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?