Aamu-tv:n suosikkijuontajalle kävi nolo klassikkomoka: kömpi autoon avonaisessa halkiomekossa ja vilautti pahasti - Viihde - Ilta-Sanomat

Aamu-tv:n suosikkijuontajalle kävi nolo klassikkomoka: kömpi autoon avonaisessa halkiomekossa ja vilautti pahasti

Susanna Reid vilautti pahasti kiivetessään auton takapenkille edustustilaisuuden jälkeen.

45-vuotias Susanna Reid on suosittu juontaja Isossa-Britanniassa.­

6.9.2016 22:58

Good Morning Britain -ohjelman suosikkijuontaja Susanna Reidille, 45, kävi klassinen pukeutumismoka tiistai-iltana, kun hän poistui VIP-tilaisuudesta hotellilta Lontoossa. Aiheesta kirjoittaa brittilehti The Sun.

Reid esiintyi TV Choice Awards -tilaisuudessa hurmaavassa kirkkaanpunaisessa halkiomekossa. Hän edusti tapahtumassa leveästi hymyilevänä. Reid poistui tapahtumasta hyvissä ajoin juontajakollega Piers Morganin kanssa.

Susanna Reid risks wardrobe malfunction as she flashes the flesh while leaving TV Choice Awards - The Sun https://t.co/iZqeUQ6ZOv

The Sun…— Dyl Does (@dyl_does) 6. syyskuuta 2016

Twiitin voi katsoa myös täältä.

Valokuvaajat kuitenkin yllättivät Reidin tämän kiivetessä hotellin edessä odottaneen auton takapenkille. Reidillä vaikutti olevan suuria vaikeuksia selvitä takapenkille hameensa kanssa. Lopputulos olikin, että halkion alta vilahti juontajakaunottaren alusvaatteita.

Kate Garraway poseerasi yhdessä Reidin kanssa.­

Aiemmin Reid poseerasi upeana kollegansa Kate Garrawayn, 51, kanssa punaisella matolla. Garraway oli pukeutunut olkapäät paljastavaan mustavalkoiseen asuun.

Piers Morganin ja Susanna Reidin juontama aamu-tv-ohjelma on Briteissä todella suosittu. Kaksikon välillä on kehuttu olevan ainutlaatuista kemiaa. Maanantaiaamuna katsojissa kirvoitti iloa, kun Reid yhtäkkiä ilmoitti katsojille ja Morganille, että ei ole raskaana. Morgan kummasteli suureen ääneen, miksi hän olisi luullut, että Reid olisi raskaana. Reid ei osannut antaa tähän täsmällistä vastausta.

Susanna Reid edusti tilaisuudessa upeassa halkiomekossa.­

– Tv:ssä on paljon imeliä ihmisiä, mutta mielestäni me emme ole sellaisia, Morgan kommentoi hänen ja Reidin välistä juontamistyyliä The Sun -lehdelle.

– Meillä on pientä särmää kaiken suhteen ja sen takia se toimii. Se saa meidät tuntemaan olomme eläväisiksi suorassa lähetyksessä, Morgan sanoi myös.

– Se johtuu jaetusta kunnioituksesta ja hyvästä kemiasta välillämme.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?