Toivottavasti tästä ei tule trendi: mallikaunottaret vilauttelivat punaisella matolla ilman alushousuja - Viihde - Ilta-Sanomat

Toivottavasti tästä ei tule trendi: mallikaunottaret vilauttelivat punaisella matolla ilman alushousuja

Venetsian elokuvajuhlien punaisella matolla leuat loksahtivat auki, kun mallit Giulia Salemi ja Dayane Mello poseerasivat helmat hulmuten – ilman alushousuja!

Mallit Giulia Salemi ja Dayane Mello kohauttivat Venetsian elokuvajuhlien punaisella matolla.­

4.9.2016 22:19

Punaisilla matoilla on jo pitkään nähty luomuksia, jotka paljastavat ihoa ja vartaloa toinen toistaan enemmän. Milloin kyseessä on syvään uurrettu kaula-aukko, milloin korkea halkio, läpinäkyvä materiaali tai erilaiset ”kurkistusaukot”.

Perjantaina Venetsian elokuvajuhlien punaisella matolla, The Young Pope-tv-sarjan (Nuori Paavi) näytöksessä, nähtiin kuitenkin jotakin, mitä ei ehkä olisi tarvinnut nähdä, kun mallit Giulia Salemi ja Dayane Mello astelivat salamavalojen räiskeeseen pitkät helmat hulmuten – ja kumpikin näytti tulleen paikalle ilman alushousuja.

Naisten kyseenalaisesta tyylistä uutisoi muun muassa The Sun.

Ilmeisesti jotenkin tähän tyylin mallikaunotarten mekkojen oli tarkoitus pysyä päällä.­

Brasilialaisella Mellolla oli yllään pinkki, pitkä mekko, jonka pitkässä helmassa oli hieman sivussa vyötäröön asti ulottuva halkio. Kun Mello liikkui, halkio paljasti mallin vartalon koko alaosan eikä hänen alapäänsä suojana ollut kuin ohut nauha. Mellolla oli täysi työ pitää mekkonsa paikoillaan ja olla paljastamatta kirjaimellisesti aivan kaikkea.

Dayane Mellon mekko paljasti mallin lihaksikkaat jalat varpaista pakaraan.­

Giulia Salemin juhla-asu oli yhtä paljastava ja yhtä hankala hallittava kuin Mellollakin.­

Miten tällaisella asulla olisi tarkoitus liikkua, jää mysteeriksi.­

Salemilla puolestaan oli yllään oranssi, syvään uurrettu, pitkä mekko, jonka helmassa oli kaksi vyötärölle ulottuvaa halkiota. Näin ollen hänen alapäänsä suojaksi jalkojen väliin jäi vain maahan asti ulottuva kaistale mekkoa – ja samanlainen ohut nauha kuin Mellollakin. Asu paljasti kaunottaren bikinien pienestä alaosasta syntyneet rusketusrajat kaikessa komeudessaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?