Renee Zellweger, 47, puhuu suunsa puhtaaksi kauneusleikkauksista: ”En halua pysyä samanlaisena” - Viihde - Ilta-Sanomat

Renee Zellweger, 47, puhuu suunsa puhtaaksi kauneusleikkauksista: ”En halua pysyä samanlaisena”

Näyttelijä kiistää turvautuneensa kauneuskirurgiaan ja kertoo muodonmuutoksensa takana olevan raskaan asian.

Tältä Zellweger näyttää nyt.­

2.9.2016 15:27

Kauneusleikkaushuhujen keskellä viime vuodet ollut Bridget Jones -näyttelijä Renee Zellweger, 47, paljastaa Daily Mailille todellisen syyn muuttuneeseen ulkonäköönsä.

Zellweger joutui kauneusleikkaushuhujen kohteeksi kaksi vuotta sitten näyttäydyttyään Elle-lehden Women In Hollywood -gaalassa kapeakasvoisempana ja suurempisilmäisenä kuin aiemmin. Näyttelijän huhuttiin turvautuneen kauneuskirurgiaan, mutta tähti itse kielsi huhut ulkonäkönsä muokkaamisesta.

Zellweger osallistui vuonna 2015 gaalaan, jossa hänen muuttunut ulkonäkönsä herätti huomiota. Näyttelijän uskottiin käyneen useassa kauneusleikkauksessa.­

Nyt Zellweger paljastaa syyn parin vuoden takaiseen muodonmuutokseensa. Hän kertoo ettei turvautunut kirurgiaan tai muihin kauneusoperaatioihin, vaan hänen ulkonäkönsä muuttuminen johtui huolesta ja stressistä.

– Olin ollut pidemmän aikaa ystäväni luona Los Angelesissa ja kuukautta aiemmin hän oli saanut ALS-diagnoosin, näyttelijä selittää Daily Mailille.

Wellweger kuvattiin kesällä Sydneyssä.­

ALS-tauti on neurologinen sairaus, joka vähitellen halvaannuttaa sairastajansa rappeuttamalla liikehermoja.

Zellweger paljastaa menneensä gaalaan, koska tämän sairas ystävä halusi sinne.

– Hän sai olla punaisella matolla kanssani ja todistaa, ettei tauti ollut voittanut häntä.

– Ja se on se mitä mietin sinä päivänä. En miettinyt sitä miltä näytin tai mitä ihmiset ajattelivat. Ajattelin ystävääni, Zellweger kertoo.

Tältä Zellweger näytti toisen Bridget Jones -elokuvan aikoihin vuonna 2004.­

Näyttelijä on kiistänyt käyneensä kauneusleikkauksissa ja kertoo vanhenevansa ylpeänä ja arvostavansa ikääntyvää kauneutta.

– Minun mielestäni nainen vain muuttuu mielenkiintoisemmaksi vanhetessaan. Nuoruudella ja pinnallisella kauneudella on paikkansa ja se on, ymmärrettävästi, juhlittua tiettyyn pisteeseen asti. Mutta se on ohikiitävää ja kestää vain hetken elämässäsi.

– Sitä paitsi – en halua pysyä samanlaisena! Olen utelias mitä seuraavaksi tulee!

Zellweger nähdään uudessa Bridget Jone’s Baby -elokuvassa Greyn anatomiasta tutun komistuksen, Patrick Dempseyn kanssa.­

Oscar-palkinnon Päämäärä Cold Mountain -elokuvasta saanut Zellweger nähdään pian valkokankailla Bridget Jones’s Baby -elokuvassa. 12 vuoden jälkeen Jonesin rooliin odotetun paluun tehnyt näyttelijä kertoo palaamisen olleen jännittävää ja myös pelottavaa.

Kuusi vuotta taukoa näyttelystä pitänyt Zellweger ei halua epäonnistua roolissaan.

– Oli pelottavaa tulla takaisin. Etenekin koska pidän tästä hahmosta, en halua tuottaa kenellekään pettymystä.

Bridget Jones’s Baby -elokuva saa ensi-iltansa 16.9.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?