Matti Nykänen umpihumalassa Suomipopin suorassa lähetyksessä: ”Olin putkassa viime yönä, tuli kotihälytys”

Ex-mäkikotka saapui Radio Suomipopin haastatteluun aivan umpihumalassa. – Nyt on korkki auki, Nykänen totesi suorasanaisesti.

Matti Nykänen saapui haastatteluun todella humalassa.

1.9.2016 15:09

Ex-mäkikotka Matti Nykänen saapui Radio Suomipopin haastatteluun vahvassa humalassa torstaina iltapäivällä. Nykäsen kanssa haastatteluun saapui hänen ystävänsä toimittaja Kai Merilä, jonka Nykäsestä ja muista julkisuuden henkilöistä kertova uutuuskirja Luottotoimittaja julkaistaan tänään.

Suomipopin juontajat Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova ottivat Nykäsen vastaan hieman naureskellen, ja totesivat tämän olevan hieman aikataulusta myöhässä.

– Terve, terve! Meikäläisen aikataulu on sellainen, että ikinä ei olla myöhässä mistään, Nykänen sopersi.

Juontajat kysyivät, onko Nykänen kenties nauttinut alkoholia ennen haastattelua.

– Kaljan otin, mitä tässä suotta räpistelemään. Suomen kansa tietää, että krapulassa on paha olla.

Matti Nykänen kohotti juomaansa Ilta-Sanomien kuvaajalle kesken haastattelunsa.

Kuronen ja Alexandrova tiedustelivat, että onko Nykäsellä korkki kiinni vai auki.

– Nyt on korkki auki. Hämmästyttää ja ihmetyttää. Otin viinaa ihan helvetisti ennen kuin tulin paikalle, Nykänen myönsi sopertaen ja jatkoi.

– Olin putkassa viime yönä. Tuli kotihälytys. Poliisit sanoi, ettei tässä mitään. Nyt on perkele.

Nykäsen haastattelu Suomipopilla oli erittäin sekava.

Suomipopin juontajat tiedustelivat Matilta, onko ok, että haastattelu tehdään, mihin Nykänen vastasi myöntävästi.

– Tämä on ihan ok, koska markkinoidaan Kaitsun kirjaa.

Melko sekavasti lähetyksessä muun muassa Intian-matkasta, (joka paljastuikin Balin-matkaksi), suunnitelmistaan Teemu Selänteen kanssa ja alkoholin juomisesta puhunut Nykänen puhui jatkuvasti Kai Merilän päälle. Välillä Nykäsen mikrofoni laitettiin pois päältä, jotta Merilä saisi vastata hänelle osoitettuihin kysymyksiin, mutta Nykänen huuteli taustalta kovaäänisesti.

– Elämä on tällä hetkellä kohtalaisen ok. Mulla on monta juttua tässä menossa ensinnäkin Selänteen Teemun kanssa, Nykänen sanoi.

Kai Merilä on kirjoittanut kirjan Matti Nykäsen elämästä. Kuvassa kaverukset vuonna 2007.

Hän myös mainitsi, että Merilän kirjasta olisi tulossa toinenkin osa.

– Onneksi mulla on vielä toistaiseksi vaimo ja hän on ymmärtänyt tän homman. Olen julkisuuden uhri ja olen ruvennut tykkäämään tästä. Haluan antaa haastatteluja.

Jenni Alexandrova kysyi Nykäsen juomisesta ja kertoi kuuntelijoille, että Nykänen oli vaatinut kaljaa ennen studioon pääsyä.

– Olin niin krapulassa, perkele että. En ole mikään Cheekki, en ole niin kova jätkä, Nykänen selitti.

Nykänen totesi, että on mennyt kuudesti naimisiin, koska on tarvinnut lehtijutuista saatavaa rahaa. Nykäseltä tiedusteltiin, ovatko avioliitot olleet rakkausavioliittoja.

– Siinähän on ollut varmaan rahantarve aikanaan. Kun mennään naimisiin, niin kyllähän se on, että meitä raha liikutti aika perkeleesti siinä vaiheessa. Pyydän anteeksi kaikilta vaimoiltani.

Nykänen myönsi, että jotkut Kai Merilän kirjoittamat lehtijutut ovat harmittaneet häntä.

– Ystävyys on hirveän syvällinen. Kommunikoimme asioista hirveän syvällisesti. Kyllä lehtijutut vähän vituttaa. Me tiedetään, missä mennään ja tehdään vaan rahaa. Katsokaa Kummelia välillä.

– On ollut paha mieli kotona. Olen taiteilija ja olen mitä olen. Olen antanut kaiken Kaitsulle anteeksi, koska olemme tehneet rahaa.

Sami Kuronen ja Jenni Alexandrova yrittivät haastatella humalaista Matti Nykästä Radio Suomipopin haastattelussa.

Haastattelun lopussa Nykäsen mikrofoni laitettiin pois päältä, mutta tämä jatkoi huuteluaan muun muassa Seiskan maksamista rahasummista.

– No niin, nyt alkaa Matti mennä jutut vähän liian paksuksi. Eiköhän lopeteta tähän, Sami Kuronen totesi ennen haastattelun loppumista.

Haastattelun jälkeen Kuronen ja Alexandrova pyysivät kuuntelijoilta anteeksi Nykäsen sekavaa haastattelua.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?