Viihde

Renny Harlinin siskonpoika Anttu Harlin menestyneestä lastenohjelmastaan: ”Nauru ja ilo kiehtovat”

Julkaistu:

Ohjaaja Renny Harlinin siskonpoika Anttu Harlin menestyy kavereidensa kanssa. Nyt heidän luomansa Kikattava Kakkiainen jatkaa kulkuaan niin Suomen televisiossa kuin eurooppalaisilla kanavilla.
Anttu Harlin sai varmastikin elokuvapureman seuratessaan kuuluisan enonsa Renny Harlinin uran kehittymistä Hollywoodissa. Muutama vuosi sitten hän perusti ystäviensä kanssa animaatioihin keskittyvän firman.

Kolme vuotta sitten ilmestyikin mobiilipeli ja Pikku Kakkosessa esitettiin Antun ja Joonas Utin luoman Kikattava Kakkiainen -lastenohjelman jaksoja. Kikattava Kakkiainen sekä sen iloisen ja nauravan hahmon seikkailut oli niin kiinnostava formaatti, että se myytiin useisiin maihin.

– Halusimme tehdä lisää jaksoja, sillä siten sarja nostaisi meidät kansainväliseen kokoluokkaan, Anttu kertoo.

Anttu kertoo onnellisena, että 29. elokuuta YLE:llä alkanutta sarjaa ovat tilanneet myös muut eurooppalaiset televisioyhtiöt. Hän uskoo, että nyky-yhteiskunnassa ilon välittäminen on tärkeää.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

– Kai se niin on, että nauru ja ilo kiehtovat ja sitä halutaan katsoakin, Anttu sanoo ja kertoo tämän olevan suurin koskaan Suomessa tuotettu lasten animaatiosarja.

Kikattava Kakkiainen kertoo pienestä hapsenkakkiaisesta, jolla on aivan erityisen tarttuva nauru. Sarjaa kirjoittava Anttu Harlin tietää kuitenkin, että maailma muuttuu kovalla vauhdilla ja siksi on pyrittävä elämään muutoksessa mukana, sarjan tekstin suhteen.

– On haastavaa tietää, mitkä ovat tärkeimpiä tulevaisuuden taitoja, hän miettii.

Harlinin mukaan sarjan esittäminen on tärkeää, sillä hahmo välittää hyvää mieltä ja onnellisuutta.

– Ei ole paha asia, että jo nuorena oppii ajattelemaan myönteisesti ja katsomaan asioita hyvän kautta, hän päättää.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt