Deittiohjelmassa sokkikäänne – unelmien poikamiestä tavoitteleva sinkku paljastui hiv-positiiviseksi - Viihde - Ilta-Sanomat

Deittiohjelmassa sokkikäänne – unelmien poikamiestä tavoitteleva sinkku paljastui hiv-positiiviseksi

Unelmien poikamies -ohjelman homoversioksi luonnehditun deittiohjelman kisaaja on paljastunut hiv-positiiviseksi.

Robert Sepulveda Jr. on Finding Prince Charming -ohjelman tavoiteltu poikamies.­

28.8.2016 14:34

Logo-kanavan uusi Finding Prince Charming -deittiohjelma on saanut jo heti alkuvaiheessa shokkikäänteen. Unelmien poikamies -ohjelman homoseksuaaliversiossa 13 sinkkumiestä yrittää hurmata unelmien poikamiehen Robert Sepulveda Jr:n, mutta TMZ:n mukaan yksi sinkkukisaajista on nyt paljastunut hiv-positiiviseksi.

Uutissivuston mukaan ohjelman tuotantoryhmä oli tietoinen yhden kilpailijan taudista, mutta piti asian julkisuudesta julkisuudelta piilossa, kunnes TMZ paljasti asian.

Poikamies Robert Sepulveda Jr. sai tietää yhden kilpailijan hiv-positiivisuudesta kuvausten alkupuolella, ja asian paljastuminen on yksi vasta alkaneen sarjan ensimmäisistä sokkijuonenkäänteistä.

TMZ:n tietojen mukaan Sepulveda Jr. osoittaa tukensa kisaajalle, mutta toistaiseksi ei ole tiedossa, onko hiv-positiiviseksi paljastunut kisaaja saanut jatkaa ohjelmassa vai ei.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Finding Prince Charming -ohjelmaa juontaa N’Sync-bändistä tuttu Lance Bass. Finding Prince Charmingin tekijät ovat ilmoittaneet haluavansa ohjelmalla valistaa ihmisiä homoseksuaalisuudesta sekä kannustaa nuoria homoseksuaaleja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?