Renny Harlin, 57, pullistelee harvinaisessa saliselfiessä – ”Tähän on tultu” - Viihde - Ilta-Sanomat

Renny Harlin, 57, pullistelee harvinaisessa saliselfiessä – ”Tähän on tultu”

57-vuotias elokuvaohjaaja näyttäisi olevan tiukassa kunnossa.

Renny Harlin on timmissä kunnossa.­

28.8.2016 12:01

Suomalaisohjaaja Renny Harlinin ura on jälleen nousukiidossa, sillä hänen uusi Skiptrace-elokuvansa on saanut lentävän lähdön Aasiassa.

Jackie Chanin ja Johnny Knoxvillen tähdittämä Skiptrace tahkosi reilussa kahdessa viikossa yli 100 miljoonan euron lipputulot ja menestyskulku näyttää jatkuvan vielä tulevaisuudessakin, sillä Harlin paljasti IS:lle taannoin työskentelevänsä jo uuden, Kiinassa suosittuun Legend of the Ancient Sword -videopeliin pohjautuvan elokuvaprojektin parissa.

– Olen melko sanaton ja nöyrä tämän menestyksen edessä. Täytyy uskoa, ettei yrittänyttä laiteta, Renny kertoi IS:lle elokuun alussa.

Kiireestä ja menestyksestä huolimatta ohjaaja Harlin on ehtinyt pitää myös kunnostaan hyvää huolta ja treenata ahkerasti.

Sunnuntaina Harlin julkaisi Instagramissa itselleen ainutlaatuisen kuvan, sillä hän poseeraa otoksessa salilla. Peilin kautta otetun selfien kuvatekstissä Harlin vitsailee omalla kustannuksellaan.

– Saliselfiet?! Tähän on tultu!? Pahoitteluni, mutta tunnen oloni niin energiseksi ja onnelliseksi tästä viikosta, joten en voinut olla jakamatta iloani, kuvassa hauistaan pullisteleva Harlin kirjoitti humoristisesti.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Harlinin seuraavan elokuvan Legend of the Ancient Swordin kuvaukset alkavat näillä näkymin lokakuussa. Päärooleihin on Harlinin mukaan valittu nuoria kiinalaisia huippunäyttelijöitä.

– Luvassa on visuaalisesti näyttävä seikkailu, johon aion tuoda uudenlaista taistelutekniikkaa ja digitaalisia efektejä, Harlin kertoi elokuussa.

– Minulla ei ole aikomustakaan muuttaa pitkään aikaan Pekingistä muualle, Kiinaan kotiutunut Renny Harlin sanoi.

Aasiassa menestyneen Skiptrace-elokuvan Suomen ensi-ilta on 2. syyskuuta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?