Mika Myllylän tytär Olivia on upea kaunotar – missikilpailuja voittanut 17-vuotias luo uraa mallina - Viihde - Ilta-Sanomat

Mika Myllylän tytär Olivia on upea kaunotar – missikilpailuja voittanut 17-vuotias luo uraa mallina

Julkaistu: 26.8.2016 8:00

Edesmenneen hiihtäjälegendan tytär on kruunattu jo Miss Kokkolaksi ja Miss Pohjois-Suomi Beautyksi.

Mika Myllylän ja Suvi Paavolan tytär Olivia Myllylä, 17, julkaisee Instagram-tilillään paljon kuvia itsestään.

Tuoreimmassa kuvassaan Olivia poseeraa veden äärellä kalliolla kuvauksissa, joten vain 16-vuotiaana Miss Kokkolaksi kruunattu tumma kaunotar jatkaa mallintöiden tekemistä.

Mallikuvien lisäksi pitkä ja hoikka Olivia julkaisee Instagram-tilillään kuvia asuistaan ja elämästään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Löydä aina aikaa tehdäksesi asioita, jotka saavat sinut iloitsemaan siitä, että olet elossa, Olivia kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Olivia ja hänen Suvi-äitinsä kertoivat toukokuussa IS:n haastattelussa löytäneensä toisensa vasta Olivian kasvaessa. Mika Myllylän kuolema lähensi äitiä ja tytärtä.

– Ajattelin pitkään, että olen iskän tyttö. Vanhemmiten olen huomannut, että olen aivan kuin äiti! Moni sanoo niin, ja me vielä näytämmekin ihan samalta, Olivia sanoi tuolloin.

Suvi Paavola kertoi olevansa elämässään ylpeä ennen kaikkea lapsistaan.

– Olen huomannut, että tämä elämä, joka meillä on ollut, on kasvattanut lapsistani kypsempiä kuin he ikänsä puolesta ovat. He ovat joutuneet ottamaan vastuuta varhain.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Meillä kotona nauretaan, itketään ja huudetaan paljon, koko tunneskaala on käytössä. Silloin kun pitää surra niin silloin surraan. Ja sitten kurkotetaan taas kohti iloa, Suvi kuvailee.

Olivia Myllylä kruunattiin vuosi sitten Miss Kokkolaksi, ja marraskuussa 2015 hän voitti myös Miss Pohjois-Suomi Beauty -tittelin. Suvi Paavola kertoi IS:lle Olivian tuoneen äidilleen ilmoittautumislomakkeen Miss Kokkola -kilpailuun.

– Mietin, että onko Olivia liian nuori. Mutta olemme puhuneet avoimesti myös lieveilmiöistä, joita kauneuskilpailut ja julkisuus voivat tuoda mukanaan.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Oliviaan uskoo myös Miss Kokkola -kisan järjestäneen Mallitoimisto Matinén omistaja Sonja Karhulahti.

– Oliviassa on missiainesta. Hän voi osallistua perinteisiin kauneuskilpailuihin ja mallikuvauksiin. Hän uskaltaa heittäytyä, ja sopii alalle. Olivia on vuorovaikutustaitoinen ja lämmin ihminen ja ikäisekseen kypsä nuori nainen.

– Hänessä on säteilyä ja sitä kuuluisaa jotakin, Karhulahti sanoi IS:lle viime syyskuussa.