Forbes listasi Hollywoodin eniten tienaavat naistähdet – kärkisija valloitettiin yli 40 miljoonan euron tuloilla - Viihde - Ilta-Sanomat

Forbes listasi Hollywoodin eniten tienaavat naistähdet – kärkisija valloitettiin yli 40 miljoonan euron tuloilla

Nälkäpeli-leffat, Unelmien pelikirja ja X-Men-sarja nostivat Jennifer Lawrencen omaan kategoriaansa Hollywoodin eniten tienaavana naistähtenä.

Jennifer Lawrencella, Melissa McCarthyllä ja Scarlett Johanssonilla on Hollywoodin muhkeimmat palkkiot.­

24.8.2016 17:01

Jennifer Lawrencen kiireisessä pelikirjassa on kultaiset kannet. Näyttelijätär on tähdittänyt 14 merkittävää elokuvaa viimeisen viiden vuoden aikana.

Joukkoon mahtuu neljä Nälkäpeli-leffaa, kolme X-Meniä, kymmenen Oscar-ehdokkuutta kahminut American Hustle ja Unelmien pelikirja. Unelmien pelikirja toikin Lawrencelle useita palkintoja, kuten Oscarin ja Golden Globen.

Forbesin listalla eniten tienaavana naisnäyttelijänä Lawrence komeilee jo toista vuotta putkeen, People kertoo.

Lawrence tienasi lähes 41 miljoonaa euroa vuonna 2016 Nälkäpelin tavaramerkistä, ja leffasarjan viimeisestä osasta Matkijanärhi, osa 2, joka tuotti maailmanlaajuisesti noin 580 miljoonaa euroa.

Katniss Everdeen asuu vyöhykkeellä 12.­

Toiseksi eniten pankkitiliään lihotti Melissa McCarthy. Televisiosarjasta Gilmoren tytöt sekä elokuvasta Morsiusneidot tutun koomikon kerrotaan kuitanneen kahdeksannumeroisen palkkashekin uudesta Ghostbusterista. McCarthylla on myös oma vaatemerkki, jonka hän julkisti viime kuussa.

Ghostbustersin uudelleenfilmatisoinnin pääosissa ovat Leslie Jones, Melissa McCarthy, Kristen Wiig ja Kate McKinnon.­

McCarthyn takana listalla majailee 22 miljoonan euron tuloilla Scarlett Johansson.

 

Jennifer Aniston on listalla 18 miljoonan euron tilipussilla, kiinalaisnäyttelijä Fan Bingbing, Charlize Theron ja Julia Roberts mahtuvat myös top-seiskaan.

Captain America: Civil Warissa Scarlett Johansson näytteli Natasha Romanoffia.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?