Meteorologi yllätti katsojat – syvään uurrettu ja läpikuultava mekko suorassa lähetyksessä: ”Toi säpinää sääennustukseen” - Viihde - Ilta-Sanomat

Meteorologi yllätti katsojat – syvään uurrettu ja läpikuultava mekko suorassa lähetyksessä: ”Toi säpinää sääennustukseen”

Guatemalalaisen meteorologin ulkonäköä ylistetään vuolaasti sosiaalisessa mediassa.

24.8.2016 13:43

Guatemalalaisen TVC-kanavan kuvankauniista meterologista Lourdes Figueroasta, 28, on tullut eräs kotimaansa seuratuimmista tv-kasvoista, kertoo The Daily Mail ja Daily Express.

Meteorologin hiljattain ruudussa käyttämä asuvalinta on nostanut Figueroan otsikoihin ympäri maailmaa. Meteorologi oli pukenut ylleen valkoisen, syvään uurretun minimekon, joka näytti paikoin kuultavan läpi kirkkaiden studiovalojen alla.

Bit nippy! Weather girl Lourdes Figueroa gets internet flustered with see through dresshttps://t.co/iCg8zccYC2 pic.twitter.com/VrgzhkjWAK— Daily Express (@Daily_Express) 24. elokuuta 2016

Jos kuva ei näy selaimellasi, niin katso se myös tästä.

Katso video myös täältä.

Innokkaat sää-fanit jakoivat Figueroan lähetystä sosiaalisessa mediassa, jossa sitä on katsottu jo yli 50 000 kertaa.

Meteorologin ulkonäköä on ylistetty vuolaasti sosiaalisessa mediassa. Erityisesti miehet ovat naureskelleet kauniin meteorologin varastavan kokonaan huomion säälähetykseltä.

– Hän toi säpinää minun säälähetykseeni, Twitterissä leukaillaan.

– En pystyisi keskittymään säähän, jos hän olisi paikallisuutisteni meteorologi, somessa naureskellaan.

Espanjalaissivusto Noticias kuvailee sivuillaan leikkisästi katsojien ruumiinlämmön nousseen kauniin meteorologin ansiosta.

Lourdes Figueroa on kotimaassaan tunnettu missikaunotar, joka työskentelee nykyään meteorologina.­

Ennen meteorologin pestiään paikallisella tv-kanavalla Lourdes Figueroa tunnettiin kotimaassaan entisenä kauneuskuningattarena, joka edusti Guatemalaa Miss Universum -kisassa 2009. Hän on myös entinen Miss Maailma -finalisti vuodelta 2011. Hänet on nähty useissa tosi-tv-ohjelmissa ja hän on tehnyt myös runsaasti mallintöitä:

No te pierdas la sensual galería y la nota de la guapa conductora @LulyFigueroaMx aquí:https://t.co/pMEMikQyFA pic.twitter.com/7aA6Xt4YFK— Revista Open (@RevistaOPEN) 12. elokuuta 2016

Katso kuva myös tästä.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta kun Figueroan asuvalinnat ovat herättäneet tv-katsojien huomion. Canal TVC on julkaissut YouTubessa useita videoita Figueroan lähetyksistä, joissa hän on kertonut sään minimekoissa ja muissa melko paljastavissa asukokonaisuuksissa:

Katso video myös tästä.

Katso video myös tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?