Hoikistunut Kim Kardashian bikineissä rantalomalla – hiekkaleikeissä mukana North, 3, ja Saint, 8 kuukautta - Viihde - Ilta-Sanomat

Hoikistunut Kim Kardashian bikineissä rantalomalla – hiekkaleikeissä mukana North, 3, ja Saint, 8 kuukautta

Raskauskilonsa karistanut tosi-tv-tähti vietti leppoisaa rantapäivää lastensa kanssa.

21.8.2016 17:09

Viime aikoina ahkerasti kuntoillut ja tiukkaa dieettiä noudattanut Kim Kardashian, 35, kuvattiin viettämässä rentoa rantapäivää yhdessä lastensa kanssa.

Meksikossa perheensä kanssa lomaileva Kardashian nautti bikineissä hiekkaleikeistä lastensa North ja Saint Westin kanssa.

Kim Kardashian lomailee Meksikossa perheensä kanssa. Perheloma on joulukuussa syntyneelle Saintille ensimmäinen.­

Kardashian sai toisen lapsensa viime vuoden lopussa. Joulukuussa syntynyt Saint-poika pääsi Meksikossa ensimmäistä kertaa pulahtamaan trooppiseen veteen.

Saint pääsi äitinsä sylissä mereen uimaan. Isosisko North vaikutti viihtyvän vedessä paremmin.­

Kardashian ja tämän tytär North, 3, olivat pukeutuneen saman sävyisiin vaaleisiin bikineihin. Kardashianin aviomies ja lasten isä Kanye West, 39, ei ollut liittynyt perheensä seuraan viettämään rantapäivää.

Kim Kardashian on kertonut olevansa erittäin tyytyväinen vartaloonsa karistettuaan raskauskilot.­

Kim Kardashian on esitellyt viime aikoina innokkaasti silmin nähden hoikistunutta vartaloaan. Hän on kertonut tehneensä paljon töitä sen eteen ja olevansa muutaman kilon päässä tavoitepainostaan.

Kardashianin on epäilty valehtelevan painonsa ja muokanneen kuvia, joita hän on julkaissut painostaan sosiaalisessa mediassa.

Kardashian teki hiekkakakkuja yhdessä Northin ja Saintin kanssa.­

Myös Kardashianin muodokas takamus on herättänyt epäilyksiä ja spekulaatiota siitä, onko tähti turvautunut kauneuskirurgiaan.

Kardashian myönsi hiljattain ottaneensa takamukseensa pistoksia, mutta kertoi niiden olleen psoriasiksen hoitoon tarkoitettuja kortisonipistoksia. Hän kertoi kärsineensä ihosairaudesta lapsesta saakka.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?