Entinen teinitähti tapailee naimisissa olevaa maalari Georgea, 58 – myös kaksossiskolla roimasti vanhempi kumppani - Viihde - Ilta-Sanomat

Entinen teinitähti tapailee naimisissa olevaa maalari Georgea, 58 – myös kaksossiskolla roimasti vanhempi kumppani

Näyttelijä Ashley Olsenin huhutaan tapailevan 28 vuotta vanhempaa George Condoa.

18.8.2016 14:11

Entinen lapsi- ja teinitähti Ashley Olsen, 30, on huomattu viime aikoina useaan otteeseen läheisissä tunnelmissa taiteilija George Condon, 58, kanssa. Suhde on uteliaisuutta herättävä, sillä maineikas yhdysvaltalaistaiteilija on tiettävästi edelleen naimisissa puolisonsa Anna Condon kanssa.

Avioparilla on ollut keskenään vaikeuksia ja Anna Condo allekirjoittikin eropaperit viime vuonna. Radar Online -viihdesivuston mukaan pariskunta ei ole kuitenkaan vielä lopullisesti eronnut.

Jutun videolla kaksossiskot ja heidän kolmas sisarensa Elizabeth Olsen poseeraavat CFDA Fashion Awards -tapahtumassa punaisella matolla.

Yhdysvaltalaiset viihdelehdet kertovat, että Olsen ja Condo ovat viettäneet äskettäin keskenään aikaa New Yorkissa ”paraatipaikalla” halaillen ja pidellen toisiaan avoimesti kädestä.

Mary-Kate ja Ashley Olsen ovat näytelleet lapsesta asti menestyneissä elokuvissa ja tv-sarjoissa.­

Kyseessä ei ole ainoa kerta, kun kaksikko on nähty yhdessä epämääräisessä yhteydessä. Daily Mailin mukaan Olsen ja Condo bongattiin pari kuukautta sitten hotellissa yhdessä. Condon tiedottaja on kuitenkin sanonut, että tapaamiset ovat olleet vain liiketapaamisia.

Taiteilija George Condo on edelleen naimisissa vaimonsa Annan kanssa.­

Olsen tapaili aiemmin pikaisesti yhtä lailla reilusti vanhempaa miestä, nimittäin 49-vuotiasta elokuvaohjaajaa Bennett Milleriä. Myös Olsenin kaksoissisko Mary-Kate Olsen suosii vanhempia miehiä. Hän avioitui viime marraskuussa 47-vuotiaan pankkiirin Olivier Sarkozyn kanssa.

Kaksoset nousivat tunnetuiksi jo lapsina ja he ovat näytelleet pienestä pitäen lukuisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. Teini-ikäisinä Olsenit olivat suosionsa huipulla ja heidän nimissään myytiin paljon oheistuotteita. Ashley Olsen on keskittynyt muotialaan näyttelijänuransa jälkeen. Hänet on listattu pariinkin otteeseen maailman parhaiten pukeutuvien julkkisten joukkoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?