Varo juonipaljastuksia – Salatut elämät alkoi hurjalla nelosdraamalla: ”Tämä tuntuu aivan äärimmäiseltä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Varo juonipaljastuksia – Salatut elämät alkoi hurjalla nelosdraamalla: ”Tämä tuntuu aivan äärimmäiseltä”

Varo juonipaljastuksia! Salkkarit aloitti syksyn todellisella ihmissuhdekarusellilla – ja aseeseenkin tartutaan.

Syksyllä isossa roolissa ovat raskaana oleva Marianna (vas.) ja Sergei (oik.), jota Marianna on pettänyt tämän veljen Sebastianin kanssa.­

17.8.2016 6:14

Salatut elämät alkoi eilen tiistaina ryminällä MTV3-kanavalla klo 19.30. IS Tv-lehti sai tietoonsa huimaavia juonenkäänteitä

Tänä syksynä Salatut elämät -sarjassa vietetään todellista nuorten aikuisten ihmissuhdedraamaa.

Kaiken keskiössä ovat Sergei, tämän veli Sebastian, Sebastianin kihlattu Monica ja tämän paras ystävä Marianna, Sergein tyttöystävä. Mutta kevään viimeisessä jaksossa Sergei (Tero Tiittanen) sai selville, että Marianna (Oona Kare) odottaa lasta hänen veljelleen Sebastianille.

Sebastianin (Jarkko Nyman) kanssa vastikään kihlautunut Monica on joutunut tilanteeseen, joka on kestämätön: hänen miehensä ja paras ystävänsä odottavat yhdessä lasta.

– Kun luin tästä käänteestä käsikirjoituksesta, mietin, että tämä tuntuu aivan äärimmäiseltä. Mutta samaan aikaan ajattelin, että näin voisi käydä myös tosielämässä. Varmasti jokainen katsoja löytää samaistumispintaa näistä henkilöistä, Monicaa näyttelevä Irina Vartia sanoo.

Monica järkyttyy Sebastian-kihlattunsa salasuhteesta parhaan ystävänsä kanssa.­

– Siinä rikkoutuu neljä tärkeää ihmissuhdetta kertaheitolla; veljekset ja parhaat ystävät riitautuvat ja parisuhteet rikkoutuvat. Välit ovat tulenarat.

Tuottaja Marko Äijö kertoo, että kyseisen neliödraaman ihmissuhdekuviot tulevat paisumaan entisestään, kun pakkaa alkaa sekoittaa myös Monican sisko Camilla (Nora Rinne), joka ei arkaile pettää edes siskonsa luottamusta.

Sebastian on jäänyt jo pariin kertaan rysän päältä kiinni Monican siskon Camillan kanssa pelehtimisestä.

Sebastian ja Camilla tuntevat myös yhä vetoa toisiinsa.­

– Camilla on edelleen kiinnostunut Sebastianista, joten Sebastianin ja Camillan keskinäiset välit eivät todellakaan ole vielä loppuunkäsitelty.

– Sebastian on kerkeäväinen poika, ja kaikki tiet johtavat nyt Sebastianin sänkyyn, Äijö nauraa.

Lue koko artikkeli uudesta IS Tv-lehdestä! Lehti on myynnissä 17.–23.8.2016 yhdessä Ilta-Sanomien kanssa!

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?