Pysäyttävä video julki: Johnny Depp sekoaa raivosta – ”Motherf****r!” - Viihde - Ilta-Sanomat

Pysäyttävä video julki: Johnny Depp sekoaa raivosta – ”Motherf****r!”

Yhdysvaltalainen viihdesivusto TMZ on saanut käsiinsä paljon puhuvaa videomateriaalia.

13.8.2016 19:16

TMZ on julkaissut verkkosivuillaan pysäyttävän videon Johnny Deppin riehumisesta. Amber Heardin salaa puhelimellaan kuvaama video on TMZ:n tietojen mukaan ”useita kuukausia” vanha mutta sillä näkyy selvästi, kuinka Depp reihuu keittiössä viskaten lasin ja viinipullon lattiaan.

Videolla kuuluu, kuinka Heard yrittää tyynnytellä selvästi kierroksilla käyvää Deppiä, joka vain hokee ”motherfu***r”. Videon lopulla Depp myös tajuaa itseään kuvaavan kännykän ja mitä ilmeisimmin paiskaa sen lattiaan.

Johnny Deppin ja Amber Heradin avioliitto kesti vain 15 kuukautta.­

Vain 15 kuukautta naimisissa olleet näyttelijät Depp, 53, ja Heard, 30 ovat keskellä riitaisaa avioeroa.

Heard on kertonut laittaneensa avioeron vireille sen jälkeen, kun Depp heitti häntä matkapuhelimella riidan päätteeksi ja rikkoi tavaroita parin asunnossa. Heard jätti eropaperit 23. toukokuuta ja sai samalla Deppille väliaikaisen lähestymiskiellon.

Amber Heard on syyttänyt Johnny Deppin käyneen häneen käsiksi. Toukokuussa otetussa kuvassa Herad poistuu kasvot mustelmilla oikeustalolta.­

Deppin asianajajat ovat puolestaan väittäneet Heardin yrittävän pahoinpitelysyytöksillä saada avioerosta taloudellista etua itselleen. TMZ:n saamien lähteiden mukaan myös nyt julkaistu riehumisvideo Deppistä olisi ”raskaasti editoitu” ja vain Heardin virittelemä ansa.

TMZ:n mukaan nyt julkaistu video ei välttämättä käy oikeudessa todisteesta. Osasyy on kuulemma se, että materiaalia on editoitu, mutta myös se, ettei Depp ole ollut riehumisensa aikana tietoinen siitä että häntä kuvataan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?