Anna: Sari Havas löysi uuden rakkauden Tinderistä – ”Minulla on hirvittävän varma olo” - Viihde - Ilta-Sanomat

Anna: Sari Havas löysi uuden rakkauden Tinderistä – ”Minulla on hirvittävän varma olo”

54-vuotias näyttelijä kertoo uusimmassa Anna-lehdessä tavanneensa nykyisen miehensä keväällä deittisovelluksen kautta.

Sari Havas on seurustellut nykyisen miehensä kanssa keväästä saakka.­

11.8.2016 9:25

Näyttelijä Sari Havas, 54, puhuu Anna-lehden haastattelussa uudesta rakkaudestaan. Havas paljastaa tutustuneensa nykyiseen miesystäväänsä treffisovellus Tinderissä.

– Olen käynyt netin kautta monilla treffeillä, ja useimmiten olen ollut enemmän tai vähemmän pettynyt. Miesystävänikään ei kolahtanut ensimmäisissä viesteissä. Mutta sen verran kuitenkin kiinnostuin, että päätin tavata hänet, Havas kertoo.

– Kun sitten tapasimme, tajusin heti, että tässä voi olla jotakin.

54-vuotias näyttelijä asuu Tuusulassa, mutta hänellä on myös asunto Ranskassa.­

Havas on ollut miehensä kanssa keväästä lähtien. Näyttelijä hehkuttaa onneaan ja sanoo, että on jopa harkinnut pyörtävänsä päätöksensä siitä, että ei enää koskaan menisi uudestaan naimisiin.

– Tällä hetkellä minulla on hirvittävän varma olo, vaikka olen ajoittain hieman ihmeissäni – että näin vahvasti voi vieläkin tuntea. Olen onnellinen ja toisaalta olen vähän peloissanikin, Havas pohtii Annan haastattelussa.

Havaksella on kaksi aikuista lasta avioliitostaan näyttelijä Pertti Sveholmin kanssa. Liitto päättyi eroon vuonna 2007. Havaksen ja Sveholmin tytär Asta opiskelee Teatterikorkeakoulussa.

Tanssikisa herätti sohvan pohjalta

Sari Havas muistetaan muun muassa rooleistaan tv-sarjoissa Puhtaat valkeat lakanat ja Taivaan tulet. Havas nähtiin myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa syksyllä 2013.

– Olen viisikymppinen nainen. Tanssiohjelma on ollut aivan taivaanlahja. Se on herättänyt sieltä sohvanpohjalta, Havas iloitsi tanssikisan aikaan IS:lle.

Sari Havas ja hänen parinsa Mikko Ahti tanssin pyörteissä syksyllä 2013.­

Havas kuvaili tanssikilpailuun osallistumisen olleen 50-vuotislahja hänelle itselleen.

– Tämä on satsaus tulevaisuuteeni. Olen ymmärtänyt, että minun pitää lisätä liikuntaa. Olen kaivanut jo sukset esiin talveksi, haluan kokeilla erilaisia lajeja.

– Vaikka 50 vuoden ikä on kiinnostava elämänvaihe, ei se helppoa ole. Kehossa tapahtuu muutoksia, joista ei aina ole niin onnellinen. Vaihdevuodet alkavat, ja tajuaa, että ei enää nuorene.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?