Terhi Kokkonen meni naimisiin – romanttinen hääkuva henkii vanhan ajan tunnelmaa - Viihde - Ilta-Sanomat

Terhi Kokkonen meni naimisiin – romanttinen hääkuva henkii vanhan ajan tunnelmaa

Ultra Bran ja Scandinavian Music Groupin laulaja sanoi tahdon 5. elokuuta.

11.8.2016 8:12

Laulaja-sanoittaja Terhi Kokkonen, 42, nousi julkisuuteen yhtenä Ultra Bra -kokoonpanon laulajista. Yhtyeen hajoamisen jälkeen Kokkonen perusti bändikavereidensa kanssa Scandinavian Music Groupin vuonna 2002.

Kokkonen esiintyi Scandinavian Music Groupin kanssa Flow-festivaaleilla viime kesänä.

Kokkonen kertoo Instagram-tilillään julkaisemansa mustavalkoisen kuvan yhteydessä menneensä naimisiin 5. elokuuta.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Vanhan ajan tunnelmaa henkivässä kuvassa Kokkonen poseeraa hääpuvussa vanhan aitan portailla. Myös hänen hääpukunsa noudattaa romanttista, vanhanaikaista linjaa ja päässään hänellä on kukkia.

Kokkonen on merkinnyt kuvaan tuoreen aviomiehensä Markus Viiperin. Viiperi työskentelee sisustussuunnittelijana ja on myös osaomistajana alan yrityksessä.

Terhi Kokkosella on vuonna 2010 syntynyt poika yhdessä ohjaaja Arto Halosen kanssa. Pari erosi vuonna 2013. Kokkonen on myös seurustellut bändikaverinsa Joel Melasniemen kanssa.

Pauliina Kokkonen, Joel Melasniemi ja Terhi Kokkonen Tikkurila-festivaaleilla kesällä 2014.

Scandinavian Music Group julkaisi edellisen levynsä Baabelin vuonna 2015. Yhtyeessä laulaa myös Terhi Kokkosen sisar Pauliina. Terhi puhui sisaruuden vaikutuksesta IS:n haastattelussa vuonna 2014.

– Sisko ei poikkea bändikaverina juuri muista, koska olen kaikkien kanssa niin läheinen. Pikemminkin niin, että ne muut ovat kuin sisaruksia. Koko meidän yhteisö perustuu paljon ystävyydelle

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?