Miljardöörin tytär elää tolkutonta luksuselämää – aamu-tv:n katsojat järkyttyivät yksityiskohdista: ”Saatan oksentaa” - Viihde - Ilta-Sanomat

Miljardöörin tytär elää tolkutonta luksuselämää – aamu-tv:n katsojat järkyttyivät yksityiskohdista: ”Saatan oksentaa”

23-vuotias Julia Stahiva elää täysin siemauksin yltäkylläistä elämää Lontoossa.

Julia Stahivalla on käytössään oma kuntovalmentaja, ravitsemusterapeutti ja kokonainen hiussalonki Moskovassa.­

10.8.2016 23:14

Ukrainalaistaustainen Julia Stahiva, 23, on elänyt koko elämänsä varallisuuden tuoman yltäkylläisyyden ympäröimänä. Nykyään nuori nainen asuu Lontoossa etuoikeutettujen suosimalla Mayfairin asuinalueella.

Stahiva nousi tunnettavuuteen sen jälkeen, kun hän alkoi julkaista opiskeluaikoinaan Instagramissa kuvia ja yksityiskohtia varakkaasta elämäntyylistään. Hänen Instagram-tilillään on nykyään yli 40 000 seuraajaa. Stahiva kuvailee itseään profiilissaan malliksi, tv-esiintyjäksi ja bloggaajaksi.

Nuori nainen kertoi elämästään äskettäin brittien suosimassa ITV:n aamu-tv-ohjelmassa This Morning. Aiheesta kirjoitti muun muassa Daily Mail. Katsojat järkyttyivät useista hänen kertomistaan asioista, muun muassa siitä, että tämä sai ensimmäisen Louis Vuittonin laukkunsa yhdeksänvuotiaana, ja siitä, että tämä lentää Moskovaan joka kerta, kun haluaa leikkauttaa hiuksensa.

Julia Stahiva kertoi yksityiskohtia yltäkylläisestä elämästään This Morning -aamu-tv-ohjelmassa.­

Vasta yliopistoon mennessään Stahiva ymmärsi, ettei hänen elämäntyylinsä ole aivan normaali. Yliopistossa hän myös tutustui kuvapalvelu Instagramin saloihin.

– Yliopistossa kaikilla oli Instagram, joten ajattelin, että miksipä ei. Se oli minulle luonnollista, sillä minulla on asioita, joita voin siellä esitellä, hän sanoi ohjelmassa.

– Minun ei tarvinnut nähdä paljoakaan vaivaa ollakseni siellä suosittu, hän lisäsi.

Stahiva kuitenkin myöntää, että kolikolla on myös kääntöpuolensa. Nettisuosio on tuonut hänelle niin kutsuttuja nettivihaajia.

– Osa kommentoijista sanoo, että he rakastavat minua ja ihailevat tyyliäni, mutta osa sanoo, että he vihaavat minua, koska olen rikas, Stahiva pohtii.

Paljasti hurjia yksityiskohtia ökyrikkaasta elämäntyylistä

Julia kertoi käyttävänsä vaatteisiin lähes 21 000 euroa kuukaudessa.­

Stahiva valotti haastattelussa järkyttyneille katsojille yksityiskohtia rikkaasta elämäntyylistään. Hän muun muassa lentää Moskovaan kampaajakäyntiä varten, koska siellä hänelle varataan käyttöön koko kauneussalonki ja tarjoillaan hänen suosikkisamppanjaansa. Nuori nainen kokee tavan olevan aivan normaali.

– Sitä on vaikeaa selittää, mutta olen tehnyt niin lapsesta saakka, hän sanoo ohjelmassa.

Eräänä päivänä Stahiva astuu vanhempiensa omistamien ukrainalaisyritysten johtoon, mutta sitä ennen hän nauttii elämästään täysin siemauksin. Stahiva satsaa ulkonäköönsä isolla kädellä. Hän on käyttänyt kymmeniä tuhansia euroja kauneusoperaatioihin ja kosmeettisiin palveluihin. Hän aikoo myös ottaa rintaleikkauksen lähiaikoina.

– Olen käyttänyt 17 000 puntaa (noin 21 000 euroa) kuukaudessa vaatteisiin siitä lähtien, kun olin 16-vuotias, Stahiva sanoo.

Stahiva omistaakin yli 100 tuhansien eurojen arvoista merkkilaukkua ja yli 60 paria kalliita kenkiä. Stahivan vaatekaapin sisällön arvioitu kokonaisarvo on yli 1,5 miljoonaa puntaa eli noin 1,9 miljoonaa euroa.

Hänellä on myös käytössään oma urheiluvalmentaja ja ravitsemusterapeutti.

Katsojat järkyttyivät

Katsojat järkyttyivät syvästi Julian kertomuksista ja kommentoivat aihetta aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.­

Ohjelman aikana järkyttyneet britit täyttivät viestipalvelu Twitterin hurjistuneilla viesteillä.

– Saatan oksentaa millä minuutilla tahansa, eräs kommentoi.

– Miten lattea ja tylsä elämä nuorelle naiselle, luoja auttakoon, jos nuoret nykyään ihailevat tällaista.

– Hänen todella pitäisi tehdä yksi päivä oikeaa työtä, kuuluvat järkyttyneet kommentit.

Stahivaa kritiikki ei kuitenkaan lannista. Hän sanoo haastattelussa, että viis veisaa vihaajista, koska ei voi muuttaa elämäänsä mitenkään.

– Synnyin tällaiseen elämään. Minuun liittyy paljon paineita. Vanhempani haluavat minun olevan kaunis, älykäs, elegantti, koulutettu, minun täytyy olla täydellinen, hän sanoo ohjelmassa.

Juttua korjattu 11.8. kello 11.03: Korjattu sukunimi oikeaan muotoon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?