Bachelor-Juha tunnistetaan edelleen ympäri Suomea – kertoo välikohtauksesta rovaniemeläisessä marketissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Bachelor-Juha tunnistetaan edelleen ympäri Suomea – kertoo välikohtauksesta rovaniemeläisessä marketissa

Keväällä huipentuneesta Bachelor Suomesta muistettava unelmien poikamies Juha Rouvinen ei enää pidä itseään julkkiksena.

Nelosen Bachelor Suomesta tuttu Juha Rouvinen on edelleen tuttu kasvo.­

10.8.2016 10:31

Keväällä Nelosella nähty Bachelor Suomi puhutti paljon, sillä ohjelmassa riitti jos jonkinmoisia käänteitä ja suuria tunteita. Kyyneleiltäkään ei vältytty.

Vaikka toukokuisesta finaalijaksosta on aikaa jo kuukausitolkulla, ohjelmassa sydämiä särkenyt Juha Rouvinen tunnistetaan edelleen.

– Jos sen onkin jo vähän omasta mielestään unohtanut, niin välillä ohjelma kuitenkin muistuttaa olemassaolostaan, Rouvinen kertoo IS:lle kiusaamisen vastaisessa Hymy kiertämään -kampanjan lanseeraustilaisuudessa Helsingissä.

– Ihmiset tunnistavat, vaikka menisi toiselle puolelle Suomea paikkaan, missä ei yleensä tule kauheasti käytyä.

Juha Rouvinen muistetaan Bachelor Suomen unelmien poikamiehenä.­

Näin kävi esimerkiksi taannoin rovaniemeläisessä supermarketissa.

– Sitten kun on suurin piirtein valitsemassa juustoa eräretkeä varten, niin eikös siellä ole joku pariskunta supattelemassa korvaan ja osoittelemassa sormella, Rouvinen naurahtaa.

– Silloin sen (julkisuuden) muistaa, mutta eipähän se mitään haittaa.

Rouvisen mukaan kaikki julkisuuden tuoma huomio on ollut pelkästään positiivista.

– En ole saanut ohjelmasta mitään negatiivista. En työ- enkä siviilielämäänkään.

Juha Rouvinen kertoo hurahtaneensa Lapin luontoon. –Pohjoisen Lapin erämaissa on hyvä käydä rauhoittumassa. En tiedä parempaa paikkaa rentoutua, kun saa työt pakettiin ja loma alkaa. Siellä on hyvä olla.­

Mainostoimistossa työskentelevä komistus on saanut kuulla ohjelmasta myös työpaikallaan.

– Palaverin alkuun voidaan heittää välillä jotain kevennystä. Jos vaikka asiakas miettii julkkista johonkin kampanjaan, niin saatetaan heitellä, että sähän voisit Juha tulla tähän!

– En kuitenkaan itse miellä itseäni julkkikseksi. Olin ja olen edelleen se sama ihminen, joka oli siinä ohjelmassakin. Ei siinä sen ihmeempää.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?