Ahkeraksi Tinder-käyttäjäksi tunnustautunut uimaritähti Ryan Lochte iski hehkeän Playboy-kaunottaren - Viihde - Ilta-Sanomat

Ahkeraksi Tinder-käyttäjäksi tunnustautunut uimaritähti Ryan Lochte iski hehkeän Playboy-kaunottaren

Viisi olympiakultaa urallaan voittanut yhdysvaltalaisuimari Ryan Lochte kulkee Rion olympialaisissa rinnallaan vaalea Playboy-malli.

Viiden olympiakullan Ryan Lochte on löytänyt rinnalleen naisystävän.­

9.8.2016 8:27

Pitkään sinkkuna ollut Yhdysvaltain uimaritähti Ryan Lochte, 32, on löytänyt rinnalleen sorjan naisystävän. Amerikkalaismedian mukaan Lochte on seurustellut jo jonkin aikaa miestenlehti Playboyn heinäkuun 2015 Playmateksi valitun Kayla Rae Reidin kanssa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Alastonkuvissa Playboyssa poseerannut Reid on parhaillaan Lochten mukana Rion olympialaisissa, jossa viisi olympiakultaa urallaan voittanut uimaritähti tavoittelee lisää täytettä palkintokaappiinsa.

Lochte julkaisi viikonloppuna Snapchatissa videon Riosta Reidin kanssa, ja myös Reid on jakanut kuvamateriaalia parin suhteesta sosiaaliseen mediaan.

Kayla Rae Reid poseerasi viime vuonna alasti Playboyssa ja valittiin heinäkuun 2015 Playmateksi.­

Lochte kertoi keväällä haastatteluissa käyttävänsä ahkerasti Tinder-deittisovellusta ja tavanneensa sen kautta erittäin fiksuja ja kauniita naisia. Toistaiseksi ei ole tiedossa, ovatko Lochte ja Reid tavanneet toisensa Tinderin kautta.

Reid julkaisi viime viikolla muun muassa Lochten syntymäpäivänä hempeän yhteiskuvan uimarin kanssa.

– Onnellisinta syntymäpäivää tämän planeetan suosikki-ihmiselleni. Olet ainutlaatuinen. Nähdään pian, Reid kirjoitti kuvan oheen.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Reid on julkaissut parista rakkautta pursuavia yhteiskuvia Instagramissa jo muutaman kuukauden ajan.

Ensimmäisen kerran Reid julkaisi Lochten kanssa kuvan jo huhtikuussa ja sen jälkeen yhteiskuvia on julkaistu muutamia.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

New York Daily Newsin mukaan Reid on tavannut jo Lochten äidin, joten suhteen uumoillaan olevan hyvin vakaalla pohjalla.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?