Brittilehdeltä erikoinen luonnehdinta morsian Minttu Virtasesta hääuutisoinnissaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Brittilehdeltä erikoinen luonnehdinta morsian Minttu Virtasesta hääuutisoinnissaan

Brittilehti Daily Mail raportoi Kimi Räikkösen häistä näyttävästi.

Minttu Virtasen upeaa häätyyliä kehuttiin myös Daily Mail-lehdessä.­

8.8.2016 7:50

Sekä maailman luetuimpien sanomalehtien että uutissivustojen joukkoon lukeutuva Daily Mail uutisoi monen muun kansainvälisen median tavoin Kimi Räikkösen ja Minttu Virtasen sunnuntaina Toscanassa, Chiusdinon kylässä järjestetyistä häistä.

Daily Mail kertoi hääuutisessaan lyhyesti Räikkösen ja Virtasen rakkaustarinan sekä kuvaili vihkimistilaisuuden ja hääjuhlan tunnelmaa. Daily Mail kuvaili Minttu Virtasta tyrmäävän kauniiksi morsiameksi ja Räikkösen pukukokonaisuutta lehti kuvaili tyylikkääksi.

Daily Mail kuitenkin luonnehti Minttu Virtasta hieman erikoisella tavalla, sillä brittilehden mukaan Virtanen, 29, olisi alusvaatemalli.

Tosiasiassa Virtanen työskenteli lentoemäntänä tavatessaan Räikkösen. Minttu on tehnyt myös satunnaisia mallin töitä ja hänen kuviaan on ollut BeaLive-fitnessyrityksen verkkosivuilla, mutta niissä kuvissa Virtanen ei ole esiintynyt alusvaate-, vaan pikemminkin fitnessmallina erilaisissa treenivarusteissa.

Kun seurustelu Räikkösen kanssa muuttui vakavaksi ja pari kihlautui, jätti Virtanen työnsä Flybe-yhtiön lentoemäntänä ja muutti Räikkösen luo Sveitsiin.

Viime vuosina Virtanen on pitänyt muun muassa blogia, hoitanut parin puolitoistavuotiasta Robin-poikaa sekä kiertänyt maailmaa Räikkösen mukana.

Näin ollen Daily Mailin kuvaus Virtasesta alusvaatemallina on varsin erikoinen ja virheellinen.

Kimmo-isä saatteli Minttu Virtasen alttarille.­

Räikkösen ja Virtasen vihkipaikkana sunnuntaina toimi San Galganon 1200-luvulla rakennettu luostari. Virtanen luotti morsiuslookissaan eleganssiin laatuun. Kauniin morsiuspuvun lisäksi Virtanen oli valinnut asukokonaisuuteensa valkokultaiset korut ja vaaleasävyiset korkokengät.

Parin hääjuhlaa San Galganon 1200-luvulla rakennetussa luostarissa kunnioitti läsnäolollaan noin 80 kutsuvierasta.

Minttu Virtasen apuna olleet kaasot huolehtivat morsiamen puvusta ja hyvinvoinnista häähumussa.­

Heidän joukossaan nähtiin muun muassa Ferrari-pomo Maurizio Arrivabene sekä hänen vaimonsa, Räikkösen pr-henkilö Stefania Bocchi, Kimin personal trainer Mark Arnall ja pariskunnan Robin-pojan kummisetä Gino Rosato.

Kutsun olivat niin ikään saaneet motocross-tallipäällikkö Antti Pyrhönen, jääkiekkoilijat Jere Karalahti Nanna -vaimoineen ja Kimmo Pikkarainen sekä muusikot Jare Brand, VilleGalle sekä Pete Parkkonen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?