Julkkiskaunottaren häät keskeytyivät dramaattisesti Lahdessa – rintamuksella kiemurrellut pyton puri morsianta niskaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Julkkiskaunottaren häät keskeytyivät dramaattisesti Lahdessa – rintamuksella kiemurrellut pyton puri morsianta niskaan

Julkaistu: 6.8.2016 18:52

Ilta-Sanomat kiidätti tatuointiartistina työskentelevän morsiamen sairaalaan lauantaina Lahdessa.

Kolmas kerta toden sanoo: tänään lauantaina on vietetty Sini Ariell Bondsin ja Stuart Bondsin kolmatta hääjuhlaa Lahdessa Suomen moottoripyörämuseossa. Hääjuhla sai dramaattisen käänteen heti valojen vannomisen jälkeen, sillä pytonkäärme puri Sinin niskan ja käden verille. IS vei hääparin Lahden sairaalaan, mutta jäykkäkouristusrokotus jäi saamatta, sillä sairaala oli kiinni.

Tatuointiartisti Sini Ariell ja australialainen Stuart Bonds vihittiin viime marraskuussa maistraatissa Australiassa. Kolmipäiväiset hääjuhlat vietettiin Australiassa pääsiäisenä, ja nyt hääpari vannoi valat kolmannen kerran suomalaisten ystäviensä edessä sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin johtamassa seremoniassa.

Hääjuhla sai yllättäen ikävän käänteen. Sini keskusteli IS:n kanssa, kun Stuart liittyi seuraan yli kaksi- ja puolimetrinen pytonkäärme olkapäillään. Sinin ystävä Timo Paasikunnas oli tuonut 15 kiloa painavan Minea-pythonin juhliin esiintymistä varten, ja Stuart halusi esitellä käärmettä Sinille.

Kun kaikki oli vielä hyvin: Stuart Bonds ja Sini Ariell Bonds ovat yhtä hymyä pytonkäärme olkapäillään.

Pytonkäärme luikerteli sulhasen ja morsiamen olkapäillä ennen hyökkäystään Sinin kimppuun.

Käärmeen pää luikerteli pitkin Sinin rintamusta, ja loppuosa käärmeestä oli kietoutunut Stuartin ympärille, kun yhtäkkiä käärme iski hampaansa Sinin niskaan.

– Se puree, se puree, ottakaa käärme äkkiä pois, Sini alkoi yhtäkkiä huutaa ja lyyhistyi maahan.

Sini lyyhistyi maahan, kun käärme oli hyökännyt.

Sinin käsi meni vaistomaisesti niskaan, jolloin käärme iski hetkeksi kiinni myös käteen. Sen jälkeen se otti uuden otteen niskasta. Alle minuutissa verta tuli sekä kädestä että niskasta.

Sini Ariell Bonds niskassa on nyt neljässä rivissä parikymmentä hampaanjälkeä, ja muutama hampaankolo löytyy myös alempaa selästä. Verta roiskui niin Sinin puvulle kuin auttajienkin vaatteille.

Sinin niskassa oli selvät puremajäljet.

Käärme kävi kiinni myös Sinin käteen.

Käärmeen omistaja Timo Paasikunnas oli muutaman metrin päässä, joten hän oli hetkessä paikalla vääntämässä pythonin leukoja irti Sinistä.

– Kuulin korvani juuressa, kuinka pythonin leuat rutisivat, kun Timo väänsi niin lujaa, Sini kertoi päästyään vertavaluvana käärmeen otteesta.

Yllättävän rauhallisesti Sini tilanteesta selvisi, moni olisi pökertynyt vähemmästäkin.

– Pelästyin ihan kauheasti, olihan hyökkäys shokki, koska kaikki kävi niin nopeasti. Kun on tottunut tatuointeihin, kipu ei ollut kuitenkaan kauhean kova, Sini kuvaili saatuaan hetken hengähtää.

–Jos olisin panikoinut ja alkanut rimpuilla, käärme olisi saattanut repiä ihoa irti, mutta luotin siihen, että Timo saa irroitettua hampaat minusta, Sini sanoi.

Hänen juhla-asunsa kauluksessa oli aitoja höyheniä.

– Ne tai niissä oleva tuoksu saattoi herättää pythonissa metsästysvietin. Minussa virtasi varmasti myös adrenaliinia häiden aiheuttaman innostuksen ja jännityksen takia, käärme aistii sen, Sini tietää.

Käärme saattaa tulkita adrenaliinin pelosta aiheutuvaksi, joka herättää sen vaistot. Paasikunnan mukaan myös hääpaikan pihalla porottanut aurinko ja lämpö sai kenties pythonin aktivoitumaan.

– Minea ei ole ikinä ennen purrut ketään. Olemme olleet useissa tilaisuuksissa, joissa Mineaa ovat kosketelleet monet ihmiset, tämä oli täysin yllättävä reaktio, Paasikunnas totesi pakattuaan pythonin sen kuljetuslaatikkoon.

Häiden seremoniamestarina toiminut Teuvo Loman teki tuttavuutta pythonin kanssa ennen tilaisuuden alkua. –Käärme pusertui käsivarteni ympärille epämukavan tiukasti, Teuvo mainitsi.

Sini ei muistanut, milloin hän on viimeksi ottanut jäykkäkouristusrokotuksen, joten käärmeenomistaja suositteli uusimaan rokotuksen. IS kuljetti Sinin, Stuartin ja Teuvon Lahden sairaalaan, joka oli kuitenkin suljettu. Puhelimeen sentään saatiin lähikaupungin sairaalan päivystäjä, jonka mukaan rokotuksen voi ottaa myös seuraavana päivänä.

IS kyyditsi Sinin sairaalaan, joka oli kuitenkin suljettu.

– Käyn uusimassa rokotuksen huomenna, nyt jatketaan hääjuhlaa, reipasotteinen Sini tuumasi huojentunut aviomies vierellään.

– Kenen muun häissä voi käydä näin, että python puree morsianta, Stuart ihmetteli.

Pytonkäärmeen omistaja Timo Paasikunnas ja Suomen moottoripyörämuseon Riku Routo poseerasivat Minea-pythonin kanssa ennen kuin käärme hyökkäsi morsiamen kimppuun.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?