Shannen Dohertyn synkkä paljastus: ”Kuolen viiden vuoden sisällä” - Viihde - Ilta-Sanomat

Shannen Dohertyn synkkä paljastus: ”Kuolen viiden vuoden sisällä”

Rintasyöpää sairastava Beverly Hills 90210 -tähti Shannen Doherty kertoo Entertainment Tonightin haastattelussa koskettavasti, kuinka kertoi synkän totuuden aviomiehelleen.

Shannen Doherty julkaisi sosiaalisessa mediassa tämän kuvan sen jälkeen, kun hän oli aloittanut kemoterapian ja leikkauttanut hiuksensa pois. Vierellä Dohertyn äiti ja ystäviä.­

4.8.2016 19:35

Näyttelijä Shannen Doherty, 45, puhuu Entertainment Tonightin tuoreessa haastattelussa avoimesti syöpätaistelustaan ja sen vaikutuksesta hänen avioliittoonsa Kurt Iswarienkon kanssa.

Doherty kertoo sydäntä särkevästä hetkestä, kun hän paljasti aviomiehelleen sairastavansa rintasyöpää.

– Soitin hänelle, mikä oli kauhea teko minulta. Olin autossa äitini kanssa ja olin juuri puhunut asiasta lääkärini kanssa. Mietin ensin, että kertoisin hänelle siitä vasta kasvotusten, mutta en voinut odottaa. Otin puhelimeni ja soitin hänelle, Doherty kertoo.

– Sanoin hänelle (aviomies Iswarienkolle): ”Sinun pitää nauttia jokaikisestä hetkestä kanssani, sillä kuolen viiden vuoden sisällä”. Ja hän vain puhkesi itkuun saman tien, Doherty kertoi ET:lle.

Iswarienko ja Doherty ovat olleet naimisissa viisi vuotta.­

Kun Doherty saapui kotiin, Iswarienko odotti häntä talon pihalla.

– Hän halasi minua ja sanoi, että me selviämme tästä. Että minä vielä paranen tästä, Doherty muisteli.

Rintasyöpä todettiin Dohertylla alkuvuonna 2015, ja hän kertoi asiasta julkisesti vuosi sitten.

Toukokuussa Dohertylle tehtiin rinnanpoistoleikkaus, mutta ET:n haastattelussa Beverly Hills 90210 -tähti kertoi, että syöpä on jo ehtinyt levitä siitä huolimatta imusolmukkeisiin ja niiden ulkopuolelle.

– Siitä syystä teemme kemoterapiaa, ja kemoterapian jälkeen käyn sädehoidoissa, hän kertoi ET:n haastattelussa.

Doherty kertoi, että hänen avioliittonsa on vain vahvistunut syöpätaistelun aikana.

– Avioliittoni on aina ollut vahva, mutta tämä on tehnyt siitä tuhat kertaa vahvemman. Mieheni on aina ollut mukanani kemoterapiassa eikä koskaan jätä minua yksin huonoina päivinä.

– En olisi selvinnyt tästä kaikesta ilman aviomiestäni.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?