Kris Jenner rajussa kolarissa – Kylie, Khloe ja Kanye riensivät onnettomuuspaikalle - Viihde - Ilta-Sanomat

Kris Jenner rajussa kolarissa – Kylie, Khloe ja Kanye riensivät onnettomuuspaikalle

Kardashianin julkkisperheen äiti Kris Jenner on joutunut auto-onnettomuuteen.

4.8.2016 9:11

Upporikkaan Kardashianin julkkisperheen äiti Kris Jenner on joutunut auto-onnettomuuteen. Suomen aikaa torstain vastaisena yönä sattuneesta kolarista uutisoivat useat pohjoisamerikkalaismediat sekä viihdesivustot.

TMZ:n mukaan Jenner, 60, olisi joutunut kolariin moottoritiellä lähellä kotiaan ja että häneltä on mahdollisesti murtunut ranne.

Samaisen aviisin viranomaislähteiltä saamien tietojen mukaan Jennerin valkoinen, vasta viikon vanha ja jopa 250 000 dollarin arvoinen Rolls-Royce olisi törmännyt Toyota Prius -merkkiseen henkilöautoon ”tuhoten täydellisesti” Jennerin auton keulan ja laukaisten auton turvatyynyn.

TMZ tietää myös kertoa lähteisiinsä vedoten, että ilmeisesti punaisia päin ajanut Prius aiheutti onnettomuuden kurvattuaan yhtäkkiä Jennerin menopelin eteen.

TMZ:n mukaan Jennerin 250 000 dollarin arvoinen Rolls-Royce oli vasta viikon vanha.

TMZ:n lähteiden mukaan kuvan Toyota Prius olisi aiheuttanut onnettomuuden.

Jenneriä jäätiin joksikin aikaa hoitamaan onnettomuspaikalle. Daily Mailin mukaan sinne saapuivat nopeasti myös Krisin tyttäret Kylie Jenner ja Khloe Kardashian sekä hänen siskonsa Kimin aviomies, tähtiräppäri Kanye West.

Huolestuneen näköinen kolmikko päivysti kolaripaikalla ja myöhemmin Kylie twiittasi yli 17 miljoonalle seuraajalleen, että hänen äitinsä ”on kunnossa.”

Kristen Mary ”Kris” Jenner.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?