Kuvat: Gordon Ramsayn, 49, rypyttömät kasvot kohun kohteena – kävikö kokki taas kauneusoperaatiossa? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kuvat: Gordon Ramsayn, 49, rypyttömät kasvot kohun kohteena – kävikö kokki taas kauneusoperaatiossa?

Tv-kokki Gordon Ramsay on jälleen kauneusleikkaushuhujen kohteena Briteissä.

2.8.2016 15:49

Huippukokki, tv-persoona ja ravintoloitsija Gordon Ramsay, 49, on jo aiemmin myöntänyt poistaneensa ryppyjä kasvoistaan laserhoitojen avulla. Syyksi Ramsay oli sanonut ilmeisen humoristisesti, että hänen lapsensa kiusasivat häntä rypyistä ja vanhenemisesta.

Toinen syy vuonna 2010 tehtyyn leikkaukseen on The Sun -lehden mukaan se, että viihdemoguli Simon Cowell oli suositellut Ramsaylle jonkinlaista ulkoista kohennusta.

– Se vei neljä minuuttia per puoli, laserilla, ei Botoxilla. Kukaan ei huomannut sitä ennen kuin mainitsin siitä. Kun et sano mitään, sinut luokitellaan valehtelijaksi, joten et voi voittaa, Ramsay sanoi The Sunin mukaan aiemmin haastattelussa.

– Aionko suorittaa lisää operaatioita? En tietenkään tee lisää mitään h*ton operaatioita, hän sanoi myös.

Gordon Ramsayn sileät kasvot herättivät huomiota Teen Choice Awards -tapahtumassa viime viikonloppuna.­

Nyt Ramsay on jälleen kauneusleikkaushuhujen kohteena kotimaassaan Isossa-Britanniassa. Marraskuussa 50 vuotta täyttävä Ramsay on tuoreissa kuvissa epäilyttävän sileäihoisen näköinen verrattuna siihen, miltä hän on aiemmin kuvissa näyttänyt.

Kohua herättäneet kuvat levisivät sen jälkeen, kun Ramsay poseerasi viikonloppuna Los Angelesissa Teen Choice Awards -tapahtumassa yhdessä perheensä kanssa. Ramsayn mukana olivat tämän vaimo Tana Ramsay, 41, sekä teini-ikäiset tyttäret Matilda ja Megan Ramsay.

  • Katso yltä video, jossa Ramsay perheineen poseeraa tapahtumassa!

Brittimedia on huomauttanut, että Ramsay näyttää enne Teen Choice Awards -tapahtumaa otetuissa kuvissa huomattavasti ryppyisemmältä.

Kuvassa Gordon Ramsay toukokuussa 2016.­

Gordon ja Tana Ramsay ovat olleet yhdessä yli 20 vuotta ja heillä on yhdessä yhteensä neljä lasta. Ramsayt kertoivat kesäkuussa julkisesti perhettään kohdanneesta tragediasta: Tana Ramsayn viides raskaus päätyi keskenmenoon tämän ollessa viidennellä kuulla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?