Kate Mossin pikkusisko Lottie, 18, kiskottiin mallimaailmaan Katen perässä – julkaisee upeita bikinikuvia lomaltaan - Viihde - Ilta-Sanomat

Kate Mossin pikkusisko Lottie, 18, kiskottiin mallimaailmaan Katen perässä – julkaisee upeita bikinikuvia lomaltaan

Malli-ikoni Kate Mossin pikkusiskopuoli kävelee Katen jalanjäljissä kohti mallimaailman huippua.

1.8.2016 8:38

Kate Moss, 42, on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista ja menestyneimmistä huippumalleista kautta aikain. Moss revittiin mallimaailmaan 14-vuotiaana ja hänestä tuli yksi 90-luvun merkittävimpiä kauneusikoneita. Moss on huippumalliksi erityisen lyhyt ja myös hänen langanlaiha vartalonsa oli 90-luvun alussa muotimaailmassa vielä verrattain uusi juttu.

Nyt Mossin vasta 18-vuotias pikkusiskopuoli Lottie Moss on osoittanut seuraavansa tiiviisti siskonsa jalanjälkiä mallimaailmaan. Nuori kaunotar poseerasi maineikkaalle Vogue-muotilehdelle ollessaan vasta 17-vuotias.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Moss on suosittu myös sosiaalisessa mediassa – hänellä on kuvapalvelu Instagramissa yli 65 000 seuraajaa.

Artikkelin videolla Lottie Moss poseeraa muotinäytöksessä Lontoossa helmikuussa 2016.

Lottie Moss ottaa usein osaa muotimaailman seurapiiritapahtumiin.­

Lottie nousi kuuluisuuteen 16-vuotiaana allekirjoitettuaan mallisopimuksen Storm Model Management -mallitoimiston kanssa. Lottie Moss kiskottiin mukaan mallimaailmaan sen jälkeen, kun alan ammattilaiset bongasivat hänet Kate Mossin ja Jamie Hincen häissä vuonna 2011.

Brittilehti Daily Mail kirjoittaa, että Lottie on sanonut aiemmin haastattelussa, että ei ole koskaan tuntenut paineita mallimaailmassa kuuluisan siskon takia.

Voguen kansihaastattelussa hän selitti itsevarmasti, että on vain sitä, mitä oikeasti on, ja tekee sitä mitä itse tahtoo, oli se sitten mallintyötä tai mitä tahansa muuta.

– Siskoni menestys ei vaikuta päätöksiini. En tunne painetta siitä suunnasta, hän sanoi.

Nuori nainen vedettiin mukaan muotibisnekseen sen jälkeen, kun hän oli ottanut osaa siskonsa Katen häihin vuonna 2011.­

Lottie Moss asuu Lontoossa ja ottaa aktiivisesti osaa muotimaailman seurapiiritapahtumiin. Lehdistö myös seuraa hänen liikkeitään jo nyt tiiviisti. Juuri nyt nuori nainen lomailee kuumassa Roomassa yhdessä ystäviensä kanssa. Siinä ohessa hän tekee Italiassa mallintöitä.

Lottie Moss follows in sister Kate's footsteps as she soaks up the sun in Majorca https://t.co/vZNTCjhUlF pic.twitter.com/ykNSDH3SWy— Las Vegas NV Blog (@LasVegasNvBlog) 30. heinäkuuta 2016

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Kaunotar lomaili äskettäin Espanjassa rennossa bikinityylissä.­

Kaunotar kuvattiin hiljattain myös Mallorcalla upeassa bikinityylissä. Rantakuvat paljastavat Mossin viimeisen päälle upean rantakunnon.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?