Wayne Gretzkyn kaunis mallitytär Paulina, 27, esittelee huimaa bikinivartaloaan Instagramissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Wayne Gretzkyn kaunis mallitytär Paulina, 27, esittelee huimaa bikinivartaloaan Instagramissa

Kaikkien aikojen jääkiekkoilijan Paulina-tytär otti aurinkoa puhallettavan lentokoneen päällä.

31.7.2016 20:27

Jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyllä, 55, on viisi lasta ja heistä ehdottomasti tunnetuin on esikoinen Paulina, joka on niittänyt mainetta muun muassa alusvaatemallina ja laulajana.

Paulinan, 27, julkisuusarvo on noussut entisestään sen jälkeen, kun hän rakastui golfin maailman parhaisiin pelaajiin lukeutuvan Dustin Johnsonin kanssa alkuvuonna 2013. Pari meni kihloihin vain seitsemän kuukauden seurustelun jälkeen elokuussa 2013 ja tammikuussa 2015 Gretzky ja Johnson saivat esikoispoikansa Tatumin.

Johnson on maailman golfrankingissa tällä hetkellä toisena ja kesäkuussa hän voitti US Openin. Paulina-kihlattu ja Tatum-poika olivat voitonjuhlissa näkyvästi mukana.

Paulina Gretzky on erittäin suosittu hahmo myös sosiaalisessa mediassa, sillä hänen henkilökohtaisella Instagram-tilillään on yli 475 000 seuraajaa ja hänen matkailuun ja muotiin keskittyvällä tilillään on puolestaan liki 18 000 seuraajaa.

Paulina julkaisi sunnuntaina Instagramissa hyvin helteisen uima-allaskuvan, jossa Gretzkyn perheen esikoinen loikoilee rennosti puhallettavan vesilelun päällä. Kuvalla Paulina esittelee upeassa kunnossa olevaa bikinivartaloaan.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Paulina on julkaissut molemmilla Instagram-tileillään myös useita mallikuvia, joista monet ovat myös varsin vähäpukeisia. Oheisella videolla kuvia Paulinan Instagram-tililtä vuoden takaa.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Useissa kuvapäivityksissä vilahtelee myös Dustin-kihlattu.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Jos kuva ei näy, katso se tästä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?