Krokotiilimies-Steven kaunis Bindi-tytär täytti 18 vuotta – poseeraa räväkästi villieläinten kanssa - Viihde - Ilta-Sanomat

Krokotiilimies-Steven kaunis Bindi-tytär täytti 18 vuotta – poseeraa räväkästi villieläinten kanssa

Krokotiilimies-tv-ohjelmasta tutun Steve Irwinin Bindi-tytär täytti äsken 18 vuotta.

28.7.2016 7:41

Australialaisesta Krokotiilimies-ohjelmasta tunnetuksi noussut Steve Irwin kuoli traagisesti keihäsrauskun pistoon vuonna 2006. Rausku onnistui pistämään Irwiniä suoraan sydämeen kesken ohjelman kuvausten. Irwin oli kuollessaan 44-vuotias.

Irwin oli australialaisten keskuudessa todella suosittu ja tämän kuolema suretti kansaa laajalti. Irwinin lähipiiristä tätä suremaan jäivät vaimo Terri ja lapset Bindi ja Robert. Perhe on jatkanut Irwinin työtä Australiassa villieläinten suojelun parissa.

Bindi-tytär täytti hiljattain 18 vuotta ja vaikuttaa vahvasti siltä, että tämäkin aikoo seurata tiukasti isänsä jalanjälkiä. Bindi on julkaissut omilla Instagram-sivuillaan runsaasti kuvia, joissa poseeraa vaarallistenkin villieläinten, kuten tiikerien ja käärmeiden kanssa estottomasti.

Katso yllä näkyvältä videolta pätkä Bindin syntymäpäiväjuhlista eläinpuistossa!

Jos kuvat eivät näy, katso ne täältä ja täältä.

Kuvateksteissä Bindi kertoo perheen tekemästä suojelutyöstä ja muun muassa mainostaa äskettäin myyntiin tulleita teepaitoja, joiden tuotto lahjoitettaisiin eläintensuojelun hyväksi.

– Talvihalailut, kirjoittaa Bindi suloisen kuvan yhteydessä.

Syntymäpäivänsä kunniaksi Bindi julkaisi lapsuutensa aikaisen kuvan, jossa hän lepää vauvana isänsä sylissä. Isän vierellä hymyilee äiti Terri.

Kuvatekstissä Bindi kiittelee läheisiään ja ystäviään yhteisestä matkasta ja elämästä Australiassa. Lopuksi hän muistelee edesmennyttä isäänsä kauniilla sanoilla. Bindi oli isän menehtyessä vasta kahdeksanvuotias.

– Tämä kuva otettiin elämäni ensimmäisenä vuotena. Elämä on muuttunut miljoonalla tavalla sen jälkeen, kun tämä kuva otettiin. Matkalla saimme uuden uskomattoman palasen perheeseemme, veljeni Robertin. Suojelutyömme Wildlife Warriorsin kanssa on levinnyt kaikkialle maailmassa.

– Isämme, äitini sielunkumppani ja meidän kaikkien sankari, menehtyi. Yksi asia on joka tapauksessa säilynyt sen jälkeen, kun tämä kuva otettiin 18 vuotta sitten. Se on pienen perheeni jakama ehdoton rakkaus ja toisiamme ja ketä tahansa meitä tukenutta kohtaan tuntemamme lojaalius, kirjoittaa Bindi.

Kuvassa Bindi Irwin poikaystävänsä Chandler Powellin kanssa.­

Koko Irwinin perhe tekee Steve Irwinin jäljissä töitä villieläinten parissa.­

Bindin syntymäpäiviä juhlittiin 24. heinäkuuta Irwinin perheen omistamassa australialaisessa eläintarhassa Queenslandissa.­

Korjaus artikkeliin kello 12.16: Steve Irwin kuoli vuonna 2006, ei 2004.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?