Melkoinen helleasu! Sara Chafak keimailee erittäin syvään uurretussa ja tiukassa haalarissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Melkoinen helleasu! Sara Chafak keimailee erittäin syvään uurretussa ja tiukassa haalarissa

Entinen Miss Suomi pääsee jälleen julkaisemaan kuvia Instagram-tilillään katkoksen jälkeen.

25.7.2016 18:32

Malli ja laulajan sekä näyttelijän töitä myös tekevä Sara Chafak ei ole tänä kesänä ehtinyt vielä juuri lomailemaan Suomen suvessa. Chafak oli heinäkuun alussa työreissulla Kuusamossa, ja nyt mallikaunotar näyttää Instagram-tilinsä perusteella viettävän aikaa Kööpenhaminassa.

Chafak julkaisi maanantaina selfien, jonka oli merkinnyt ottaneensa kööpenhaminalaisessa hotellissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kuvassa Chafak poseeraa lähes napaan asti avonaisessa mustassa haalaripuvussa. Mikäli asukuva on otettu tänään maanantaina, on Chafakille saattanut tulla kuumat paikat Kööpenhaminassa, sillä sielläkin mitattiin tänään Suomen tapaan lämpimiä lukemia.

Sara Chafak joutui heinäkuun alussa myös selvittelemään Instagram-tilinsä kohtaloa, sillä tili suljettiin ilman, että hänelle kerrottiin asiaan mitään syytä.

– Takana oli 14 tunnin työpäivä. Tsekkasin sitten Instagramin ja huomasin, että jaahas, vai että tämmöinen homma, Kuusamosta työmatkalta tavoitettu Chafak kertoi kaksi viikkoa sitten IS:lle.

– Tämä oli viimeinen juttu, jota kaipasin.

Sara Chafak poseerasi rohkeassa haalaripuvussa myös toukokuussa järjestetyssä Miss Suomi -finaalissa Vanajanlinnassa.­

Lopulta Chafakin pr-tiimi sai tilin takaisin kaunottaren käyttöön. Syytä poistolle ei kuitenkaan missään vaiheessa kerrottu.

– Ainoastaan sain tiedon, että Instagram on pahoillaan tästä tapauksesta. Mutta ei se Instagram onneksi koko maailma ole. Jos olisin tehnyt jotain väärää, olisi varmasti joku seuraajani huomauttanut siitä minulle.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?