Lindsay Lohanin talolla täysi mylläkkä – syyttää Igor-rakastaan pahoinpitelystä: ”Hän yrittää tappaa minut” - Viihde - Ilta-Sanomat

Lindsay Lohanin talolla täysi mylläkkä – syyttää Igor-rakastaan pahoinpitelystä: ”Hän yrittää tappaa minut”

Poliisi joutui murtautumaan Lindsay Lohanin taloon. Lohanin öisten huutojen mukaan tämän kihlattu olisi pahoinpidellyt naisen.

25.7.2016 8:52

Lindsay Lohanin ja kahdeksan vuotta nuoremman, venäläistaustaisen Igor Tarabasovin rakkaussuhde ei ole seesteisimmästä mahdollisesta päästä.

Pikaisesti rakastunut pariskunta kihlautui viime huhtikuussa vain puolen vuoden seurustelun jälkeen. Sen jälkeen pari on viihtynyt paljon otsikoissa. Lohan on jo ehtinyt syyttää miestään Twitterissä pettäjäksi. Twitter-viestien mukaan Tarabasov olisi viettänyt iltaa yökerhossa venäläisen prostituoidun kanssa.

Nyt brittilehti The Sun kirjoittaa, että Lohanin Lontoon asunnolle jouduttiin äskettäin murtautumaan sisään pahoinpitelysyytteiden takia. Lähellä asuntoa olleet sivulliset kuulivat, kuinka Lohan huusi:

– Hän kuristi minua juuri. Hän yrittää tappaa minut!

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun pariskunnan vasta lyhyen aikaa kestäneessä suhteessa on draamaa. Aiemmin Lohan väitti Tarabasovin pettäneen häntä venäläisen prostituoidun kanssa.­

Sivullisten kuvaamien videoiden mukaan Lohan kävelee kotinsa edustalla kello viideltä aamulla ja pyytää apua jalankulkijoilta. Pian paikalle soitettiinkin poliisit.

Lohanin kuultiin myös huutavan Igorille itselleen kirosanoja ja solvauksia.

– En rakasta sinua enää. Olen psyko. Tarinamme on loppu, Lohan oli muun muassa huutanut kihlatulleen.

Tarabasov ja Lohan kihlautuivat viime huhtikuussa vain puolen vuoden seurustelun jälkeen.­

The Sunin tietojen mukaan poliisi murtautui asuntoon sisään, mutta se osoittautui tyhjäksi. Lohan tai Sarabajev eivät kumpikaan olleet paikalla. Näin ollen rikosta ei voitu todistaa tapahtuneen eikä ketään pidätetty.

– Epäilin, että poliisi saapuisi paikalle hetkenä minä hyvänsä. Kuulosti siltä, että he olivat juopotelleet koko yön, eräs silminnäkijä sanoi.

Lindsay Lohan muistetaan näyttelijänä muun muassa Mean girls -komediaelokuvasta vuodelta 2004. Hän on näytellyt myös muissa komediaelokuvissa ja komediadraamoissa.

Lohan on kärsinyt vuosien varrella vakavista päihdeongelmista. Näyttelijä on ollut useampia kertoja vieroitushoidossa, mutta palannut aina vanhoihin tapoihinsa myöhemmin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?