Poskettomin iskuyritys ikinä? Taylor, 23, raapusti sivukaupalla kauniista ihastuksestaan – lopputuloksesta nettihitti - Viihde - Ilta-Sanomat

Poskettomin iskuyritys ikinä? Taylor, 23, raapusti sivukaupalla kauniista ihastuksestaan – lopputuloksesta nettihitti

Mitä tehdä, jos on aivan lääpällään johonkuhun, muttei vain keksi, kuinka kertoa sen hänelle? Taylor Blaken idea hakee vertaistaan.

22.7.2016 16:45

Amerikkalainen viihdesivusto Buzzfeed kertoo kauniin tarinan siitä, kuinka kaksi sydänkäpystä löysivät toisensa.

Floridan Indiantownista kotoisin oleva Taylor Blake oli törmännyt älypuhelinsovelluksessa mielenkiintoiseen henkilöön. Blake, 23, ja niin ikään floridalainen Josie Paine, 19, jutustelivat aikansa näpytellen, kunnes oli aika kohdata kasvotusten.

Ja silloin se tapahtui: Blake menetti Painelle välittömästi sydämensä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kun näimme ensi kertaa, minua lähes pelotti hänen kauneutensa, Blake muisteli Buzzfeedille.

Hän alkoi samana päivänä kirjoittaa päiväkirjaa tuntemuksistaan Painea kohtaan. Syntyi sivukaupalla rakkaudentäyteistä tekstiä.

– Kirjoittaminen on aina ollut intohimoni, joten päätin antaa kirjoitusteni kertoa, olisiko hän se henkilö, jonka kanssa minun tulisi olla, Blake perusteli.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Hän jatkoi kirjoittamista joka kerta, kun kaksikko tapasi toisensa. Lopulta päiväkirjan viimeinenkin sivu oli täynnä – ja silloin oli aika viedä Paine illalliselle.

Illallisen jälkeen Blake ojensi Painelle päiväkirjansa viimeisen kirjoituksen, joka päättyi kysymykseen:

– Olisitko minun omani?

This Girl Asked Out Her Girlfriend In The Sweetest Way Possible https://t.co/I1ps7IqChv— Seventeen (@seventeen) 21. heinäkuuta 2016

Paine vastasi myöntävästi.

the moment i met her i started keeping a journal of our memories, tonight i used the journal to ask her to be mine🌹🍯 pic.twitter.com/S5y3G1voQg— google (@hiitaylorblake) 13. heinäkuuta 2016

Blaken 13. heinäkuuta julkaisemasta twiitistä on tykätty yli 5000 kertaa ja sitä on jaettu yli 2200 kertaa. Se on kerännyt ylistäviä kommentteja ja kaikki tuntuvat olevan haltioissaan ”maailman söpöimmän parin” löydettyä toisensa.

Wow you guys are so hot together https://t.co/XU30lkZlJT— kanye kardashian (@JazzysSpeaking) 22. heinäkuuta 2016
literally goals https://t.co/mqnP3Djybo— selena (@s_lowyo) 22. heinäkuuta 2016
@hiitaylorblake I'm really happy for you dood 💗— morgan (@st0nersnight) 22. heinäkuuta 2016
NOTHING FROM SOMEONE ELSES RELATIONSHIP HAS EVER MADE ME CRY UNTIL THIS MOMENT https://t.co/GRHeNgv0k0— kayla p (@kaylaparkowski) 13. heinäkuuta 2016

– Mikään toisen ihmisen suhde ei ole koskaan saanut minua itkemään – ennen kuin nyt, kommentoi eräskin rakkaustarinasta ikihyviksi ihastunut Twitter-käyttäjä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Mikä on ikimuistoisin treffipyyntösi? Kommentoi alle!

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?