Syttyikö Arto Bryggaren ja Heike Drechslerin rakkaus jo vuosi sitten? Kävivät yhteisellä edustusmatkalla - Viihde - Ilta-Sanomat

Syttyikö Arto Bryggaren ja Heike Drechslerin rakkaus jo vuosi sitten? Kävivät yhteisellä edustusmatkalla

Arto Bryggare ja saksalainen yleisurheilulegenda Heike Drechsler viettivät aikaa yhdessä jo vuosi sitten Pekingissä edustusmatkalla.

Arto Bryggare ja Heike Drechsler tunsivat toisensa vuosikymmeniä ennen kuin suhde muuttui romanttiseksi. Kuva vuodelta 2008.

22.7.2016 18:21

Entisen aitajuoksuhuipun, ex-kansanedustaja Arto Bryggaren ja saksalaisen yleisurheilulegendan Heike Drechslerin suhde tuli julkisuuteen tällä viikolla, kun Ilta-Sanomat paljasti asian tiistain lehdessä.

Bryggaren, 58, ja Drechslerin, 51, välinen romanssiuutinen on sittemmin levinnyt myös kansainvälisiin medioihin ja esimerkiksi levikiltään maailman suurimpiin sanomalehtiin lukeutuva saksalaislehti Bild siteerasi IS:n suhdeuutista torstaina.

Kommentoivat vähäsanaisesti

Bild tavoitti Drechslerin itsensä kommentoimaan romanssia. 16 arvokisamitalin pituushyppy- ja pikajuoksusuuruus oli tosin kommentoinnissaan erittäin vähäsanainen.

– Mitä tähän voi sanoa. Erosin Steffen Fichtneristä vuosi sitten. Nyt haluaisin pitää yksityiselämäni yksityisenä, Drechsler sanoi lyhyesti Bildille.

Myös Bryggare oli samoilla linjoilla, kun IS kysyi häneltä asiasta maanantaina.

– Pitkäaikaisen linjani mukaisesti en kommentoi yksityiselämääni liittyviä asioita. Yleisellä tasolla voin sanoa, että tunnen Heiken pitkältä ajalta, Bryggare kertoi IS:lle.

Bryggaren ja Drechslerin romanttinen suhde on ollut yleisurheilun sisäpiirien tiedossa jo jonkin aikaa.

Pari on tuntenut toisensa pitkään – kiersiväthän he samoja yleisurheilun arvokisoja aina vuoden 1983 Helsingin MM-kisoista lähtien. Helsingissä Bryggare juhli 110 metrin aitajuoksun MM-hopeaa ja Drechsler puolestaan voitti vain 18 vuoden iässä ensimmäisen MM-kultansa pituushypyssä.

Yhdessä Pekingissä

Miltei tasan vuosi sitten Drechsler ja Bryggare olivat kuitenkin yhdessä edustusmatkalla Pekingissä.

MM-kisojen näyttämönä toimineella Pekingin kansallisella stadionilla järjestettiin heinäkuussa 2015 juhlallisuudet tulossa olleiden MM-kisojen kunniaksi.

Tuolloin samoihin aikoihin miesystävästään Steffen Fichtneristä eronnut Drechsler ja Bryggare olivat molemmat juhlallisuuksissa paikan päällä kunniavieraina. Tilaisuudessa käynnistettiin 30 päivän mittainen laskenta MM-kisojen alkuun sekä julkistettiin vuoden 2015 yleisurheilun MM-kisojen virallinen kisakappale.

Kansainvälinen yleisurheiluliitto IAAF kertoi Drechslerin ja Bryggaren yhteisvierailusta Pekingissä verkkosivuillaan. Tiedossa ei ole, saiko Bryggaren ja Drechslerin romanssi ensimmäisen kipinänsä Pekingin-matkalla.

Nykyään terveysalalla ja motivaatioluennoitsijana työskentelevä Drechsler on ollut naimisissa kahdesti: jalkapalloilija Andreas Drechslerin ja 10-ottelija Alain Blondelin kanssa.

Hän on yhden aikuisen lapsen äiti.

Myös Bryggarella on takanaan kaksi avioliittoa. Jälkimmäisestä hän sai Lotta Bryggaren kanssa kolme jo aikuisikään ehtinyttä lasta. Liitto päättyi viime vuonna.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?