Laulajakaunottaren unelmaliitto kariutui vain parissa kuukaudessa – ei nähnyt vaivaa liiton eteen: ”En ajanut säärikarvoja” - Viihde - Ilta-Sanomat

Laulajakaunottaren unelmaliitto kariutui vain parissa kuukaudessa – ei nähnyt vaivaa liiton eteen: ”En ajanut säärikarvoja”

Brittilaulaja Jamelia sanoo olevansa syypää avioeroonsa.

16.7.2016 21:18

Laulaja Jamelia avautui avioliittonsa kariutumisesta Loose Women -talk show’ssa. Talk show’ssa keskusteltiin avioliitosta ja siitä, että muuttaako avioliitto ihmistä.

Jamelian, 35, avioliitto jalkapalloilija Darren Byfield kariutui 2009 vain vajaassa puolessatoista vuodessa. Jamelia sanoi talk show’ssa suoraan, ettei nähnyt juurikaan vaivaa liiton onnistumisen eteen.

Jamelia sanoo lakanneensa huolehtimasta itsestään heti häiden jälkeen.­

– Ajattelin, että nyt minä nappasin hänet! En ajanut säärikarvojani. Minulle suurin tavoite oli päästä naimisiin, hän kuvaili.

– Olin nuori ja tyhmä, ja niin oli hänkin. Menimme naimisiin kesäkuussa ja jouluun mennessä olimmekin jo eronneet. Annoimme kokonaan periksi häiden jälkeen.

Jamelia sanoo luovuttaneensa liiton suhteen heti häiden jälkeen. Häitä tanssittiin kesällä 2009. Jouluun mennessä he olivat jo eronneet.­

Alla olevalla videolla Jamelian iltapukueleganssia Pride of Britain -gaalassa:

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?