Tosi-tv-tähti julkaisi pelottavan kuvan huulistaan – fanit tyrmistyivät: ”Näen pistosten reiät” - Viihde - Ilta-Sanomat

Tosi-tv-tähti julkaisi pelottavan kuvan huulistaan – fanit tyrmistyivät: ”Näen pistosten reiät”

Geordie Shore -ohjelmasta tuttu Charlotte Crosby kyllästyi fanien ivaan ja on julkaissut ronskeja kuvia muuttuneista huulistaan.

Tv:stä tutun Charlotte Crosbyn muuttunut ulkomuoto on hämmentänyt ja huolestuttanut tähden faneja.­

15.7.2016 22:11

Geordie Shore -tosi-tv-ohjelmasta tuttu Charlotte Crosby, 26, on joutunut kritiikkimyrskyn keskelle huomattavasti pullistuneiden huultensa takia. Runsasta mediahuomiota kotimaassaan Englannissa nauttivan Crosbyn huulet todella näyttävät nykyään huomattavasti suuremmilta kuin Geordie Shore -ohjelman alkutaipaleella. Useat tähden fanit ovat ihmetelleen huulille tapahtunutta muutosta sosiaalisessa mediassa. Aiheesta kirjoitti muun muassa brittilehti Daily Mail.

Nyt Crosby on ilmeisesti kyllästynyt lopullisesti huuliinsa kohdistuvaan huomiomäärään. Hän julkaisi Instagram-tilillään armottoman lähikuvan huulistaan.

Jos kuva ei näy, katso se tästä linkistä.

Vähemmän yllättävästi tähden seuraajat hyökkäsivät välittömästi kommentoimaan kuvaa.

– Mitä h*ttoa, minä näen pistosten reiät, eräs kommentoi.

– Hän näyttää täysin erilaiselta nykyään. Rakastin häntä tv-ohjelmassa, mutta nyt hän on täysin erilainen, toinen kommentoi.

Tältä Crosby näyttää nykyään.­

Noin vuosi sitten Crosby onnistui pudottamaan runsaan juhlimisen seurauksena lihoneesta vartalostaan pois peräti 16 kiloa. Tähden laihtunutta ja ajoittain jopa liian laihan näköistä olemusta on myös kritisoitu ilkeästi sosiaalisessa mediassa.

Geordie Shore -ohjelmassa Crosby tunnettiin hassuttelevana nuorena naisena, joka ei arkaillut juhlia raisusti ja harrastaa seksiä tv-kameroiden edessä.

Crosby laihdutti hiljattain 16 kiloa ja väitteiden mukaan myös otti huuliinsa lisää täytettä.­

Monet tähden faneista myös kehuvat Crosbya luonnostaan kauniiksi ja koettavat kannustaa häntä olemaan turvautumatta plastiikkakirurgiaan.

– Olet niin kaunis, etkä tarvitse suurempia huulia, fanit kommentoivat.

Tältä tosi-tv-tähti näytti vielä vuonna 2011, jolloin suosittu Geordie Shore -sarja alkoi.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?