Kylie Minogue, 48, julkaisi seksikkään napapaitakuvan takavuosilta – tunnistaisitko samaksi laulajaksi? - Viihde - Ilta-Sanomat

Kylie Minogue, 48, julkaisi seksikkään napapaitakuvan takavuosilta – tunnistaisitko samaksi laulajaksi?

Poptähti Kylie Minogue ilahdutti fanejaan nostalgisen kuvan jakamisella.

14.7.2016 19:28

Laulajatähti Kylie Minogue, 48, julkaisi 1,3 miljoonan Instagram-seuraajansa iloksi kuvan takavuosilta. Kuvan oli alun perin jakanut tähden fanisivusto.

Kuvassa Minogue poseeraa 90-luvun muodin mukaisesti piukassa napapaidassa ja farkuissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä linkistä.

Minogue on kirjoittanut kuvan yhteyteen asiatunnisteen #stepback, mikä voisi viitata tähden vuonna 1990 ilmestyneeseen suosittuun kappaleeseen Step Back In Time.

  • Artikkelin videolla Kylie Minogue poseeraa punaisella matolla Absolutely Fabulous -elokuvan ensi-illassa Lontoossa!

Tähti julkaisi itsestään toisenkin niin kutsutun throwback-kuvan. Kuvasta ei selviä, minä vuonna se on otettu.

Kylie Minogue tunnetaan poikkeuksellisen lyhyenä artistina: hän on vain 1,52 metriä pitkä. Kenties siksi hänestä otettiin uran alkuaikoina enimmäkseen keskivartalosta ylöspäin rajattuja kuvia.

Kuvan voit katsoa myös täältä.

Minoguen ura käynnistyi vauhdilla jo 80-luvulla tähden ollessa vasta parikymppinen nuori nainen. Tähden debyyttialbumi Kylie julkaistiin vuonna 1988 ja se oli myyntimenestys Yhdysvalloissa. Tämän jälkeen Minoguen ura on jatkunut jo kaksi ja puoli vuosikymmentä. Hän on edelleen yksi maailman tunnetuimpia ja suosituimpia popartisteja.

Kylie minogue on kuvaillut Joshua-kihlattuaan elämänsä rakkaudeksi.­

Minogue on kihloissa lähes kaksikymmentä vuotta nuoremman Joshua Sassen kanssa. Pari tapasi toisensa syyskuussa, kun Minogue vieraili Sassen tv-sarjassa Galavant. Laulaja on sanonut, että 28-vuotias Sasse on hänen elämänsä suurin rakkaus.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?